Hufvudstadsbladet

Äntligen stöd till mina leder!

Steen är en bland dom som har upplevt hur åldern kan påverka lederna. För honom var det knäna som började krångla.

-

Steen Lerdrup är 64 år. Alldeles för ung för att kroppen ska bli en begränsnin­g som han själv uttrycker det. Att sitta stilla är inte Steens grej.

- För några år sedan märkte jag hur åldern började kännas i lederna, berättar han. Det var jobbigt att röra sig. Plötsligt blev jag medveten om hur viktigt det är att lederna är bra för att jag ska kunna fortsätta att leva det aktiva livet som jag älskar.

Hela tillvaron påverkas negativt när lederna strejkar. Steen har till exempel sitt vedförråd under verandan. Kroppen protestera­de så mycket under den tiden att det var väldigt besvärligt för honom att bara hämta och bära in veden själv.

- Det var lite problemati­skt, säger han med ett skratt. Det var mitt i vintern och huset blir ju snabbt kallt om man inte eldar. Det passar mig inte alls att vara beroende av andra för att få vardagen att fungera.

Mer än 10 år med Movizin

Steen läste om växterna som finns i Movizin Complex i en tidning och fast han var lite skeptisk bestämde han sig ändå för att prova.

- Efter bara några veckor märkte jag effekten av växtextrak­ten. Idag vill jag inte vara utan växterna för någonting i världen.

- Det känns inte jobbigt när jag springer eller hämtar in ved. Ja lederna känns perfekta... de är i toppform, säger

Steen med glimten i ögat. Steen har nu använt Movizin Complex i mer än 10 år och är idag en entusiasti­sk användare av ledprodukt­en, som han tar dagligen. Han säger också att han gillar att springa och gillar att springa lite längre.

– Jag har till och med deltagit i några maratonlop­p. Till det krävs det verkligen bra leder, och det måste jag säga att jag har.

- Idag är det flera av mina vänner som äter Movizin. De har ju sett vilken skillnad det har gjort för mig.

På frågan om han skulle rekommende­ra Movizin till andra svarar han utan att tveka:

- Ja när som helst! Prova dock! Har du nästan råd att låta bli?, avslutar Steen med ett lite frågande leende.

 ?? ?? Att hämta in veden kändes jobbigt för Steen som insåg hur viktig det är att hålla sina leder i gott skick hela livet. Mer än 10 år med Movizin
Att hämta in veden kändes jobbigt för Steen som insåg hur viktig det är att hålla sina leder i gott skick hela livet. Mer än 10 år med Movizin

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland