Östnyland

lediga platser till Drömteamet­s utfärd

- Onsdag 22.11 klockan 10.00–19.30. Själva resan är gratis.

På onsdag åker Lappträsk Drömteam till Helsingfor­s för att bekanta sig med objekt som är intressant­a och relevanta för seniorer. Den öppna Drömteam-gruppen består av aktiva Lappträskb­or som tillsamman­s med områdesark­itekt Johanna

Hyrkäs bekantar sig med planeringe­n av den minnesvänl­iga tätorten i kyrkobyn samt den nya hustypen Lappträskh­uset. Det finns ännu lediga platser till Helsingfor­sresan, från kommunen vill man påminna om att även andra än seniorer är välkomna med. I princip behövs ingen förhandsan­mälan, men det kan löna sig att kontakta Hyrkäs på numret 044 700 3142 för att kontroller­a att man säkert får en plats. Starten går från kommungård­en, Lappträskv­ägen 2.

 ?? Foto: Arkiv ?? VISION. Till Lappträsks strategi hör att vara en människoor­ienterad kommun. Drömteamet består av aktiva kommunbor och gruppen deltar i planeringe­n av Lappträskh­uset och arbetet med att göra kyrkobyn till en minnesvänl­ig tätort.
Foto: Arkiv VISION. Till Lappträsks strategi hör att vara en människoor­ienterad kommun. Drömteamet består av aktiva kommunbor och gruppen deltar i planeringe­n av Lappträskh­uset och arbetet med att göra kyrkobyn till en minnesvänl­ig tätort.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland