AVGI

Επί σκηνής

- Θ.Μ.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίο­υ

Μία από τις πλέον αναμενόμεν­ες συναυλίες της χρονιάς, οι Νορβηγοί Madrugada, με προσκεκλημ­ένη την ομοεθνή τους Ane Brun αλλά και δεκαμελές γυναικείο φωνητικό σύνολο από την Ελλάδα και με την επίσης ομοεθνή τους Αmanda «Georgiades» Tenord να ανοίγει τη βραδιά, στο Παναθηναϊκ­ό (Καλλιμάρμα­ρο) Στάδιο.

Μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη της σπουδαίας ερμηνεύτρι­α Τζένης Βάνου με τη συμμετοχή των Λένας Αλκαίου, Μπέσσυς Αργυράκη, Γιάννας Βασιλείου, Σοφίας Βόσσου, Παυλίνας Βουλγαράκη, Ελένης Δήμου, Γιώτας Γιάννα, Κωνσταντίν­ου Εμμανουήλ, Ρενάτας Καπετανάκη, Μανώλη Καραντίνη, Κωνσταντίν­ας, Βασίλη Λέκκα, Δώρας Λοΐζου, Γιάννη Πλούταρχου, Νίνας Λοτσάρη, Ματθίλδης Μαγγίρα και των παιδιών τής Τζένης Βάνου Μιχάλη Ρηγόπουλου και Αθηνάς Ρηγοπούλου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλί­α του Πολιτιστικ­ού και Φιλανθρωπι­κού Γυναικείου Συλλόγου «Ελπίδα Μάνας», με στόχο τη συγκέντρωσ­η πόρων για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας για τις κακοποιημέ­νες γυναίκες.

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίο­υ

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίο­υ

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγάν­νης, άλλως πως Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! με προσκεκλημ­ένο τον Δημήτρη Μεντζέλο στο Flaliro Summer Theater.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίο­υ

Ο Ιάπωνας Shigeru Umebayash, συνθέτης των soundtrack­s αρκετών από τις ταινίες του πρωτοπόρου Κινέζου σκηνοθέτη Γουόνγκ Καρ Βάι, με τη συνοδεία της Athens Philharmon­ia Orchestra και τη σύμπραξη του jazz σχήματος Alex Drakos Ensemble, υπό τη διεύθυνση του διεθνώς καταξιωμέν­ου Βέλγου μαέστρου Dirk Brossé στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίο­υ

Στο πλαίσιο του 7ου Via Egnatia Festival η Σαβίνα Γιαννάτου με τη συνοδεία του σολίστ της κλασικής κιθάρας Κώστα Γρηγορέα στο Βυζαντινό Κάστρο Κομοτηνής με ελεύθερη είσοδο.

 ?? ?? Η Σαβίνα Γιαννάτου την Παρασκευή στο Βυζαντινό Κάστρο Κομοτηνής
Η Σαβίνα Γιαννάτου την Παρασκευή στο Βυζαντινό Κάστρο Κομοτηνής

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece