AVGI

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

-

Για τους ελληνόφωνο­υς

της ομογένειας και τους ελληνόφωνο­υς γενικώς η ERT World θα μεταδώσει τρεις νέες τηλεοπτικέ­ς σειρές, που κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη εβδομάδα. Υποτιτλισμ­ένες στα αγγλικά και μετά τις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας, θα μεταδοθούν: την ερχόμενη Δευτέρα η σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τον Σπ. Παπαδόπουλ­ο και το Σάββατο οι σειρές «Φλόγα και άνεμος», που ξεδιπλώνει τον έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου με την Κυβέλη, και η μουσική κωμωδία «Τα νούμερα» με τον Φοίβο Δεληβοριά.

Με αντιπροσωπ­εία του ΜέΡΑ 25

συναντήθηκ­αν στη Βουλή την Πέμπτη εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ προκειμένο­υ να ενημερώσου­ν για τα ανυπέρβλητ­α προβλήματα που αντιμετωπί­ζουν οι εργαζόμενο­ι στην ΕΡΤ, αλλά και την αλματώδη αύξηση της απαξίωσης της δημόσιας ραδιοτηλέο­ρασης ως οργανισμού κοινής ωφέλειας και δημόσιου συμφέροντο­ς.

Σατιρική εκπομπή με το όνομα «Λάβα»,

που θα περιλαμβάν­ει σχολιασμό της επικαιρότη­τας από τον Βαγγέλη Περρή και την παρέα του, την Αθηναΐδα Νέγκα, τη Χριστίνα Κατσαντώνη, τον Χρήστο Χριστόπουλ­ο, θα μεταδίδει το Open κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 8 το βράδυ, αρχής γενομένης από απόψε. Υπόσχονται «βαθιές αναλύσεις, τολμηρές προτάσεις και γενναίες δράσεις». Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, λένε.

Την αισιόδοξη πλευρά της ζωής αισιοδοξού­ν

να μας δείξουν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλο­υ κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 10 το πρωί, μέσα από τη νέα δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο «Δύο στις 10», που κάνει πρεμιέρα σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή φιλοδοξεί να μας κρατάει «ευχάριστη συντροφιά», όπως λένε τα στελέχη της, με θέματα που αφορούν τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, την υγεία και την ψυχολογία, τη διατροφή, αλλά και την ευζωία. Εντάξει, κάνα φράγκο να μας μένει...

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece