AVGI

Πετάει με τα φτερά του Αϊτόρ

Ο Παναθηναϊκ­ός έκανε το «έξι στα έξι» και έχει 7 βαθμούς διαφορά από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με πρωταγωνισ­τή και πάλι τον Ισπανό, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας

-

ΟΠαναθηναϊ­κός συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Super League καθώς νίκησε και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 κι αυτή τη φορά με ανατροπή, όπως είχε γίνει και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μεγάλος πρωταγωνισ­τής για τους πράσινους και πάλι ο Αϊτόρ, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 7 γκολ σε 6 αγώνες.

Τώρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτ­ς έχει 7 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και 8 βαθμούς από τον Άρη, που γνώρισε την ήττα με 2-0 στον

Βόλο. Έχει σημειώσει έξι νίκες στους πρώτους έξι αγώνες του πρωταθλήμα­τος και βρίσκεται αρκετά κοντά στο να καταρρίψει το ρεκόρ της όλων των εποχών, που κρατάει από την περίοδο 1994-95. Τότε ο Παναθηναϊκ­ός, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο, είχε ξεκινήσει 9 διαδοχικές νίκες, για να φέρει ισοπαλία με τον Ηρακλή εκτός έδρας τη 10η αγωνιστική, κατακτώντα­ς στο τέλος της σεζόν το νταμπλ.

Για να καταρρίψει ο Παναθηναϊκ­ός το ρεκόρ του θα πρέπει να νικήσει και στα τέσσερα επόμενα ματς (Αστέρα Τρίπολης εντός, Λαμία εκτός, Άρη εντός, Βόλο εκτός), για να αντιμετωπί­σει στο «Απ. Νικολαΐδης»

τον Ολυμπιακό στις 11 Νοεμβρίου στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντ­ας με 2-0 του Ατρόμητου με δύο γκολ του νεοαποκτηθ­έντα Μπακαμπού, αλλά χάνει για δύο-τρεις βδομάδες τον Ελ Αραμπί, που τραυματίστ­ηκε και θα απουσιάσει από τους δύο αγώνες με την Καραμπάχ για το Europa League και πιθανότατα και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 17 Οκτωβρίου στο Νέο Φάληρο. Στους άλλους αγώνες του σαββατοκύρ­ιακου, η Λαμία νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και πέτυχε την πρώτη της νίκη, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης, που επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦΗ.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece