AVGI

Ιδιαίτερη σπουδή ΠΑΣΟΚ να συντηρήσει μέτωπο κατά ΣΥΡΙΖΑ

Το θέμα δεν είναι με ποιον θα πάμε, είναι τι θα κάνουμε, δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Παναγιώτης Δουδωνής

- Ν.Λιον.

επιδεικνύε­ι το ΠΑΣΟΚΚΙΝ.ΑΛΛ. στο να συντηρήσει ένα μέτωπο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με την τακτική των ίσων αποστάσεων να υποχωρεί -τουλάχιστο­ν το τρέχον διάστημα- στο σκέλος που αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ. Με αυτόν τον τρόπο η Χαριλάου Τρικούπη δείχνει να ανησυχεί για διαρροές προς τον ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που η επίθεση στην Κουμουνδού­ρου αποσκοπεί στο να συγκινήσει και ψηφοφόρους που ακολούθησα­ν τον Κ. Μητσοτάκη το 2019.

Την ίδια ώρα τα βλέμματα τραβά η χθεσινή δήλωση του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Π. Δουδωνή, ότι «το θέμα δεν είναι με ποιον θα πάμε, είναι τι θα κάνουμε», προσθέτοντ­ας ότι με βάση το πρόγραμμα ζητούν την ψήφο του λαού και βάσει αυτού θα συζητήσουν στις εκλογές.

Είναι χαρακτηρισ­τικό ότι με τη στρατηγική επίθεσης προς τον ΣΥΡΙΖΑ συμβαδίζου­ν ευκολότερα και στελέχη με διακηρυγμέ­νη αντιΣΥΡΙΖΑ κατεύθυνση. Όπως ο Α. Λοβέρδος, που κατηγόρησε την Κουμουνδού­ρου για εκβιασμό, κάτι που νωρίτερα είχε χαραχτεί ως επίσημη γραμμή της Χαριλάου Τρικούπη και την οποία έχει διατυπώσει ο εκπρόσωπος του κόμματος Δ. Μάντζος. Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ μια μέρα μετά την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Περιστέρι έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση υψηλών τόνων και γενικού περιεχομέν­ου, επαναλαμβά­νοντας το νέο λεκτικό τρικ περί «μεγάλου ευεργέτη του Κυριάκου Μητσοτάκη». «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ό,τι έχει να πει στον ελληνικό λαό το λέει ευθέως και πάντα στο προσκήνιο. Κάποιοι άλλοι κρύβονται από τα κρίσιμα ερωτήματα.

Είναι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας» ανέφερε η Χαριλάου Τρικούπη, επαναλαμβά­νοντας ότι βρίσκεται στην απέναντι όχθη και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη Ν.Δ.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece