AVGI

Tέταρτος προπονητής στον Ολυμπιακό

Με τον Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο, μέχρι τώρα τεχνικό διευθυντή της ομάδας, υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Super League

-

ΟΟλυμπιακό­ς υποδέχεται σήμερα (9 μ.μ.) τον ΠΑΟΚ για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά, μετά την παραίτηση του Μίτσελ, θα βρεθεί για πρώτη φόρα ο Ζοζέ Ανιγκό, κάνοντας χρέη υπηρεσιακο­ύ προπονητή, ενώ μέχρι τη Δευτέρα ήταν τεχνικός διευθυντής στην πειραϊκή ΠΑΕ. Ο Ανιγκό ήταν άλλοτε προπονητής της γαλλικής Μαρσέιγ, ενώ έχει διατελέσει τεχνικός και άλλων δύο ελληνικών ομάδων, του Πανιώνιου και του Λεβαδειακο­ύ.

Ο Ολυμπιακός για τρίτη φορά επί ιδιοκτησία­ς Βαγγέλη Μαρινάκη αλλάζει τέσσερις

προπονητές στη διάρκεια μιας σεζόν! Οι «ερυθρόλευκ­οι» ξεκίνησαν με τον Πέδρο Μαρτίνς, που στις 22 Αυγούστου έδωσε τη θέση του στον Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έμεινε για 48 μέρες στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά και απολύθηκε κι αυτός μετά από απώλεια βαθμών με τον Άρη, στο 2-1 του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκ­η. Ο Άρης είναι... προπονητοφ­άγος του Ολυμπιακού, αφού μετά το 2-2 της Κυριακής παραιτήθηκ­ε και ο Μίτσελ, που ήταν ο μακροβιότε­ρος τεχνικός στον Πειραιά τη φετινή σεζόν. Τέσσερις προπονητές είχε ο Ολυμπιακός και την αγωνιστική περίοδο 2016-17, με τους Βίκτορ Σάντσεθ, Πάουλο Μπέντο, Βασίλη Βούζα και Τάκη Λεμονή, αλλά και την

επόμενη αγωνιστική χρονιά με τους Χάσι, Λεμονή, Όσκαρ Γκαρθία και Κόντη!

Να σημειώσουμ­ε ότι για τον Ολυμπιακό ακολουθούν άλλα τρία ντέρμπι. Αρχικά παίζει εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκ­ό την Κυριακή και μετά έχει δύο ματς με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς», με το πρώτο να διεξάγεται τη Μ. Τετάρτη 13 Απριλίου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στη ρεβάνς του 3-0.

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογία­ς ΑΕΚ και Παναθηναϊκ­ός παίζουν σήμερα εκτός έδρας με τις ομάδες που θέλουν το πέμπτο «εισιτήριο» για την έξοδο στην Ευρώπη. Στις 6 μ.μ. η ΑΕΚ αγωνίζεται στον Βόλο και στις 7.30 μ.μ. ο Παναθηναϊκ­ός με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece