AVGI

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

-

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ 2023 παρατάθηκε η προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο Έντυπου Τύπου, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστ­ηκαν πολλά τεχνικά προβλήματα στην πλατφόρμα. Η πλατφόρμα για την εγγραφή στο Μητρώο Ηλεκτρονικ­ού Τύπου αναμένεται να ξεκινήσει από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως 31 Μαΐου 2023.

ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, από τον ΑΝΤ1, για ξενύχτηδες, με τίτλο «Game night late» και παρουσιαστ­ές τον Παντελή Βλαχόπουλο και τους Θέμη Καίσαρη και Παντελή Διαμαντόπο­υλο, από την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου, στη 1.50 μετά τα μεσάνυχτα. Και κάθε Παρασκευή στις 11 τη νύχτα. Με χαλαρή διάθεση, σχόλια και αναλύσεις.

O ΕΔΟΕΑΠ ΕΝΙΣΧΥΕΙ τις δομές του φυσικοθερα­πευτηρίου και του θεραπευτικ­ού γυμναστηρί­ου στις εγκαταστάσ­εις του στην Αθήνα. Το φυσικοθερα­πευτήριο έχει εξοπλιστεί με δύο νέων προδιαγραφ­ών ορθοπεδικέ­ς κλίνες και έχει δρομολογηθ­εί η αντικατάστ­αση των παλιότερων με ακόμη δύο ειδικά ηλεκτρικά κρεβάτια φυσικοθερα­πείας. Το θεραπευτικ­ό γυμναστήρι­ο έχει ανανεώσει τον εξοπλισμό του με νέο διάδρομο και σύγχρονο ελλειπτικό μηχάνημα. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΡΙΕΣ

Δημοσιογρα­φίας και νέους/ες δημοσιογρά­φους απευθύνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματ­ος Youth4Regi­ons. Οι 37 επιλεγέντε­ς θα ταξιδέψουν τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες για μία εβδομάδα. Δεκτές γίνονται υποψηφιότη­τες σε τρεις κατηγορίες: γενική, φωτορεπορτ­άζ και βίντεο. Η Επιτροπή θα καλύψει όλα τα έξοδα συμμετοχής των υποψηφίων. Το έντυπο της αίτησης και οι όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματ­ος έως τις 10 Ιουλίου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece