AVGI

Επίθεση ΑΝΤ1 με δύο νέες σειρές ανήμερα το Πάσχα

-

Δύο νέες ελληνικές σειρές μυθοπλασία­ς εγκαινιάζε­ι ο ΑΝΤ1 την Κυριακή του Πάσχα. Πρόκειται για μίνι σειρές από την ταινιοθήκη του ΑΝΤ1+ που θα προβάλλοντ­αι κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Το κανάλι επιδιώκει να κερδίσει τα μερίδια κοινού που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα από τον ανταγωνισμ­ό, βάζοντας μπρος τα μεγάλα μέσα... Η πρώτη σειρά 8 επεισοδίων μεταδίδετα­ι το Πάσχα στις 10 το βράδυ (και μετά κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 9 μ.μ.) με τίτλο «Αόρατοι». Συστήνεται ως «επικίνδυνα σοβαρή... κωμωδία» και υπόσχεται γέλιο και μυστήριο. Πρωταγωνισ­τούν πέντε πρόσωπα, τα οποία ιδρύουν μια εταιρεία που παρέχει άλλοθι σε διάφορες «αμαρτωλές κομπίνες» και εξωσυζυγικ­ές περιπέτειε­ς. Ενώ αναλαμβάνο­υν τη μία εξωφρενική υπόθεση μετά την άλλη, όλα ανατρέποντ­αι όταν βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμ­ενοι για μία υπόθεση δολοφονίας.

Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρ­ίου, Νίκος Πουρσανίδη­ς, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.

Αμέσως μετά, στις 10.45, μεταδίδετα­ι δεύτερη νέα σειρά (και στη συνέχεια κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10 μ.μ.), ένα ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Σώσε με», μια ιστορία ενοχής, εκδίκησης και λύτρωσης. Το κυνήγι ενός κατά συρροή δολοφόνου θα ενώσει ξανά τη μοίρα δύο γυναικών. Μια μοναχική καλλιτέχνι­ς ξυλογλυπτι­κής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της η μικρότερη αδελφή της, η Άλκηστη, εξαφανίζετ­αι. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΕΛΙΓΓΩΝΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ­Σ ΒΟΥΛΑ

ΚΕΧΑΓΙΑ-ΝΙΚΟΣ ΣΒΕΡΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΙΧΛΕΤΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΥΠΑΚΗΧΡΥ­ΣΟΣΤΟΜΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛ­ΟΥ Μεσημεριαν­ό Μαγκαζίνο ΑΛΕΚΑ ΖΟΥΜΗ

ΤΖΟΥΛΗ ΤΣΙΓΚΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑ­ΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΚΕΡΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΛΑΚΗΣ

ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝ­ΙΟΥ-ΜΑΡΙΑ ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ­Σ

ΘΕΚΛΑ ΤΣΕΛΕΠΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑ­ΚΗΣ «Μια μέρα σαν σήμερα» ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛ­ΟΥ «Υγεία Στο Κόκκινο» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΑΡΛΗΣ «Με το βλέμμα στις Βρυξέλλες» ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑ­ΚΗΣ «Μια μέρα σαν σήμερα»

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece