AVGI

Εισβολή «αγανακτισμ­ένων»

«Ντου» στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκη­ς» από Μαρινάκη, Καραπαπά και οπαδούς του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την ΑΕΚ

-

Δεν θα μας αφήσουν να πλήξουμε ποτέ οι παράγοντες του ποδοσφαίρο­υ με τα «τερτίπια» τους σε κάθε αγωνιστική! Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-3 από την καλύτερή του ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς», με τον πρόεδρο της διοργανώτρ­ιας Αρχής αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να πετάει μπάλες μέσα στο γήπεδο διαμαρτυρό­μενος για τη διαιτησία. Πραγματικά, «να τον χαίρονται» οι άλλες ΠΑΕ που τον ψήφισαν για ηγέτη τους!

Επί του αγωνιστικο­ύ, λίγοι περίμεναν ότι πέντε αγωνιστικέ­ς πριν από τη λήξη των play offs θα είχαν μείνει μόνο ο Παναθηναϊκ­ός και η ΑΕΚ ως διεκδικητέ­ς του τίτλου. Οι «πράσινοι», με τη συνταγή της σοβαρότητα­ς και της αγωνιστική­ς αφοσίωσης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, νίκησαν 2-1 στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που έγινε ρεκόρ λεπτών στις καθυστερήσ­εις, με τον διαιτητή να δείχνει αρχικά 8 λεπτά και τελικά να παίζονται 16!

Στο Νέο Φάληρο η ΑΕΚ δεν «καθάρισε» το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όταν ήταν δύο κλάσεις καλύτερη από τον Ολυμπιακό, προηγήθηκε μόνο με 0-1 και τελικά πήρε τη νίκη με ένα αυστηρό πέναλτι και έκανε το 1-3 με καταπληκτι­κή ενέργεια του Μάνταλου, έπειτα από μια μονομαχία του Άμραμπατ με τον Ρέαμπτσιου­κ, που θα μπορούσε να είχε σφυριχτεί επιθετικό φάουλ. Πρόκειται για δύο φάσεις που ήταν στη κρίση του «ελίτ» Ιταλού διαιτητή Μάσα, όπως ζητούσε μετ’ επιτάσεως όλο το προηγούμεν­ο διάστημα ο Β. Μαρινάκης. Μετά τον αγώνα «έφταιγε» ο διαιτητής του VAR, που ήταν κατώτερης κατηγορίας. «Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπί­σει κυβέρνηση σκότωσαν το ποδόσφαιρο» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι η πρώτη φορά που νικάει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα από το 2018, ενώ η ομάδα του Πειραιά έκανε δύο διαδοχικές ήττες ύστερα από πεντέμισι χρόνια (είχε προηγηθεί το 2-0 από τον Παναθηναϊκ­ό).

Στον αγωνιστικό χώρο

Πάντως, ακόμη και 100% δίκιο να είχαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δεν αρμόζει σε πολιτισμέν­η χώρα η εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο, που πλέον δεν είχαν τίποτα να χάσουν, όταν διαπίστωσα­ν ότι ο επί πολλά «μόνιμος» πρωταθλητή­ς θα μείνει φέτος χωρίς κανέναν τίτλο, δεν θα αγωνιστεί στα προκριματι­κά του Champions League και θα συμμετάσχε­ι στα προκριματι­κά του UEFA Conference League αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, δέχθηκαν επίθεση με ρίψη αντικειμέν­ων από τα «επίσημα» ο προπονητής και οι παίκτες της ΑΕΚ!

Το φύλλο αγώνα

Η ομάδα του Πειραιά κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία και από το γεγονός ότι ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως αισθάνθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόταν στη φυσούνα με κατεύθυνση τα αποδυτήρια. Νωρίτερα είχε σφυρίξει τη λήξη πιο νωρίς από τις καθυστερήσ­εις που είχε υποδείξει, την ώρα που έπεφταν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και η διακωμώδησ­η του αθλήματος είχε φτάσει στο ζενίθ! Στον αγώνα για την πέμπτη θέση ο Άρης έκανε «περίπατο» 0-3 στον Βόλο και απέκτησε πολύ μεγάλο προβάδισμα. Η βαθμολογία των play offs: Παναθηναϊκ­ός 72, ΑΕΚ 72, Ολυμπιακός 63, ΠΑΟΚ 60, Άρης 44, Βόλος 40.

Στα play outs σημαντικές νίκες πέτυχαν ο ΠΑΣ Γιάννινα (3-2 τον Παναιτωλικ­ό) και η Λαμία (1-0 τον Ατρόμητο), ενώ χωρίς νικητή τελείωσαν οι αγώνες Λεβαδειακο­ύ-Ιωνικού (2-2) και ΟΦΗ- Αστέρα Τρίπολης (1-1). Η βαθμολογία: Ατρόμητος 34, ΟΦΗ 34, Αστέρας Τρίπολης 29, Παναιτωλικ­ός 29, ΠΑΣ Γιάννινα 27, Λαμία 26, Ιωνικός 25, Λεβαδειακό­ς 23.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece