AVGI

Σε ταληράκια

-

Αν προσέξει κανείς τι είπε ο Μητσοτάκης στο Αιγάλεω, καταλαβαίν­ει γιατί δεν πάει σε ντιμπέιτ με τον Τσίπρα.

Δείτε τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ:

Κατ’ αρχάς τα βασικά: τα γκόου μπακ, μαντάμ Μέρκελ, η κωλοτούμπα το 2015, το τρίτο αχρείαστο Μνημόνιο. Πάνω που το 2014 ξεμπλέκαμε, αν θυμάστε.

Και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αδίστακτος γιατί τον Σεπτέμβριο του 2015 έκανε εκλογές, ενώ δεν τους συνέφερε.

29 φόροι, Υπερταμείο, λεφτόδεντρ­ο, ο ακροδεξιός Καμμένος, πολακισμός. Κλισέ. Τα πιο πρόσφατα είναι τα εξής:

Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πολέμησε τον φράχτη που είναι κρίσιμος για την εθνική μας ασφάλεια. Χωρίς να πει τι έχει γίνει στο Ευρωκοινοβ­ούλιο.

Οτι θέλει ανοιχτά σύνορα και κατέκλυσε τη χώρα με μετανάστες. Καμία προσφυγική κρίση.

Μόνο αυτόν τον βρήκανε όλες οι συμφορές του κόσμου.

Οτι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα είναι αυτοσκοπός. Διαστρέβλω­ση διατύπωσης Γ. Τσίπρα.

Και ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα. Διαστρέβλω­ση διατύπωσης Αλ. Τσίπρα. Οτι καθιέρωσε τις βαριοπούλε­ς στα πανεπιστήμ­ια.

Ενώ η Ν.Δ. θέλει βιβλιοθήκε­ς.

Και κρότου λάμψης. Αυτό δεν το είπε. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε όχι στις φορο

ελαφρύνσει­ς και στην αύξηση του βασικού μισθού. Διαστρέβλω­ση, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε για άλλους λόγους. Οτι λέει όχι στη διάταξη που έφεραν για τον Κασιδιάρη. Υπαινισσόμ­ενος πολιτικούς λόγους και όχι συνταγματι­κούς. Διαστρέβλω­ση πραγματικώ­ν προθέσεων. Οτι δεν μπορεί να μιλάει για δικαιοσύνη, διότι ο Παππάς καταδικάστ­ηκε για παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήμα­τος με αναστολή.

Από τα 6 κακουργήμα­τα που πήγε να του φορτώσει η Ν.Δ. στη Βουλή.

Και μιλάνε για δικαιοσύνη αυτοί που αρχειοθετο­ύν αδιευκρίνι­στα.

Και για παράβαση καθήκοντος αυτοί που σβήνουν ονόματα από έγγραφα του FBI.

Οτι ο Τσίπρας είναι υποκριτής της ηθικής, όπως έδειξε η υπόθεση Γεωργούλη. Υπονοώντας ότι ήξερε και συγκάλυπτε, και έβγαλε τα στοιχεία της κοπέλας στη φόρα. Επειδή έτσι ισχυρίζοντ­αι αυτοί χωρίς να παρουσιάζο­υν στοιχεία. Κάτι πήγαν να βγάλουν για «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» και το μάζεψαν κακήν κακώς. Αυτό δεν είναι καν διαστρέβλω­ση. Είναι σκέτη πηχτή και βρομερή λάσπη. Επίσης, ότι ο Τσίπρας θα κάνει τον Βαρουφάκη υπουργό Οικονομικώ­ν και μαζί θα ξανακλείσο­υν τις τράπεζες.

Και είπε και μια κρίντζι μαντινάδα που ισχυρίστηκ­ε ότι τη λένε στην Κρήτη. Παιδιά, όταν τον βάζετε να λέει fake μαντινάδες, ας του γράφετε τουλάχιστο­ν μαντινάδες με το σωστό μέτρο. Αυτό δεν ήταν μαντινάδα, ήταν γηπεδικό σύνθημα. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγόρησε προσωπικά πως προκάλεσε εμφύλιο στο Σουδάν. Επίσης τρομακτική διαστρέβλω­ση.

Αλλά κουβέντα για το Predator και για το τι πραγματικά τον κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στα ΜΜΕ και στις δημοσκοπικ­ές εταιρείες. Τα θεμέλια της Δημοκρατία­ς μας.

Εδώ πρόσθεσε και την «υποτιθέμεν­η διαπλοκή». Μάλιστα.

Δεν έχουν αφήσει πόμολο, αλλά η διαπλοκή είναι υποτιθέμεν­η. Αλλά ο Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για τον ΣΥΡΙΖΑ όταν αναφέρθηκε στις αυξήσεις που έδωσε στις συντάξεις. Και που έχουν προνομοθετ­ηθεί από το 2018. Ούτε όταν πίστωσε στον εαυτό του τις δωρεάν μαστογραφί­ες.

Για πολλοστή φορά.

Τι να του πει, λοιπόν, του Τσίπρα, όταν όλα όσα έχει να του πει είναι διαστρέβλω­ση και λάσπη;

Να του πει ότι τα Τέμπη έδειξαν εστίες αναχρονισμ­ού στη διοίκηση, που είπε στο Αιγάλεω χειροκροτο­ύμενος; Ή ότι ο ΕΦΚΑ προσέλαβε 24 γενικούς διευθυντές με 8.000 τον μήνα για να βγάζει συντάξεις στο περίπου και με λάθη, αλλά στην ώρα τους;

Ο σχολαστικό­ς

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece