AVGI

Ολοι happy μετά το «Happy Day»

- Αγγέλα Νταρζάνου

Μεγάλη τηλεθέαση Τσίπρα, με 21,3%, στη συνέντευξη με την Τσιμτσιλή στον Alpha. Υψηλά μερίδια τηλεθέασης στο δύσκολο κοινό των νέων 18-34 χρόνων. Ο Μητσοτάκης το απόγευμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ίδιου σταθμού έκανε μόλις 14,3%

Ηπρώτη «life style» συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα προχθές Τρίτη πρωί στο «Happy Day», στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πήγε θαυμάσια. Και το επιτελείο του Τσίπρα δικαίως είναι πολύ «happy» με το αποτέλεσμα, την εικόνα του προέδρου και την τηλεθέαση. Διότι, εκτός από τις ερωτήσεις για τα παιδιά και για τη σύζυγο και του τύπου «ο Αλέξης ως άνθρω

πος» και «τι σας χαλαρώνει, κύριε πρόεδρε;», η Σταματίνα φάνηκε πολύ καλά ενημερωμέν­η και στα σκληρά πολιτικά, με ερωτήσεις που θα ζήλευε και ο πιο διαβασμένο­ς πολιτικός συντάκτης.

Τη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στον Alpha παρακολούθ­ησαν 260.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, το διάστημα από 8.58 έως 10.02 το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Και ήρθε πρώτη σε τηλεθέαση στη ζώνη προβολής της. Το κοινό αντιστοιχε­ί σε μερίδιο τηλεθέασης 21,3%. Αυτό σημαίνει ότι από τον συνολικό πληθυσμό που παρακολουθ­ούσε τηλεόραση τη συγκεκριμέ­νη ώρα, το 21,3% είχε συντονιστε­ί με τον Alpha.

Για ένα μέτρο σύγκρισης: τη συνέντευξη Μητσοτάκη το απόγευμα της ίδιας μέρας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha παρακολουθ­ούσε μόλις το 14,3% των τηλεθεατών (μερίδιο τηλεθέασης) που εκείνη την ώρα (7.10-7.45 μ.μ.) είχε ανοιχτό τον δέκτη της τηλεόρασης.

Τη μεγαλύτερη διείσδυση πάντως είχε η συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα στο δύσκολο κοινό των νεαρών ηλικιών: το μερίδιο τηλεθέασης εκτινάχθηκ­ε στο 79,8% στους άνδρες 18-34 χρόνων και στο 44,9% στις γυναίκες της ίδιας ηλικίας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece