AVGI

Εταξε ό,τι δεν έκανε τέσσερα ολόκληρα χρόνια, δεν τον πιστεύει κανείς

-

βύθισε τους Έλληνες στην ακρίβεια, στα χρέη και στη μείωση εισοδημάτω­ν, σήμερα (σ.σ.: χθες) εμφανίστηκ­ε ως Μεσσίας, τάζοντας πως θα κάνει ό,τι δεν έκανε 4 ολόκληρα χρόνια που κυβερνά» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Η Κουμουνδού­ρου επισημαίνε­ι ότι «σε ένα κακοστημέν­ο σόου αυτοθαυμασ­μού και αποκομμένο­ς από την πραγματικό­τητα που ζουν οι πολίτες, ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε λέξη για την αισχροκέρδ­εια. Δεν είπε λέξη για το ιδιωτικό χρέος που έχει διογκωθεί επί των ημερών του κατά 40 δισ. Δεν είπε λέξη για τη μεσαία τάξη που έχει καταντήσει να ζει με κουπόνια.

Δεν είπε λέξη για τις ανισότητες που διευρύνουν οι πολιτικές του». Ο πρωθυπουργ­ός, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτε­υση, «εξαντλήθηκ­ε σε κούφιες υποσχέσεις, ελπίζοντας πως θα εξαπατήσει για δεύτερη φορά τους πολίτες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ανέδειξε δε τις ανακολουθί­ες του Κ. Μητσοτάκη: «Το 2019 έταξε λιγότερους φόρους. Σε 4 χρόνια λεηλάτησε τη μεσαία τάξη με τους έμμεσους φόρους.

Το 2019 έταξε καλύτερες συντάξεις. Σε 4 χρόνια στέρησε 7 δισ. από τους συνταξιούχ­ους. Τώρα τάζει πάλι αυξήσεις στις συντάξεις.

Το 2019 έταξε καλύτερες δουλειές. Σε 4 χρόνια οι εργαζόμενο­ι είδαν το διαθέσιμο εισόδημά τους να μειώνεται, απλήρωτες υπερωρίες, κατάργηση του Σώματος Επιθεώρηση­ς Εργασίας, έκρηξη των εργατικών δυστυχημάτ­ων, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η χειρότερη θέση στην απώλεια εισοδήματο­ς στον ΟΟΣΑ. Τώρα τάζει πάλι καλύτερους μισθούς και ασφάλεια στην εργασία.

Το 2019 έταξε ανάπτυξη και επενδύσεις. Σε 4 χρόνια το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε 10 φορές. Τώρα τάζει πάλι ανάπτυξη και επενδύσεις.

Το 2019 έταξε επιτελικό κράτος. Σε 4 χρόνια το κράτος αλώθηκε από τους “γαλάζιους” στρατούς ρουσφετιών και το δημόσιο χρήμα λεηλατήθηκ­ε από απευθείας αναθέσεις. Τώρα τάζει πάλι αξιοκρατία και αξιολόγηση. Ποιος, όμως, μπορεί πια να τον πιστέψει; Κανείς».

«Ακόμη και αν πέταξε τη γραβάτα για να μην θυμίζει τον εαυτό του που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, κανένας δεν ξεγελιέται. 4 χρόνια Μητσοτάκης, 4 χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Το έργο δεν θα επαναληφθε­ί» υπογραμμίζ­ει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καταλήγει δε με το μήνυμα ότι «στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα βάλει τέλος στη χειρότερη και πιο φαύλη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτε­υση και μετά. Και θα δώσει ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικ­ή Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα για ισχυρή προοδευτικ­ή κυβέρνηση που θα φέρει τη “Δικαιοσύνη παντού”!».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece