AVGI

Τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ από πρώτο χέρι

Mε αφορμή τη παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Παππά «Μ.Μ.Ε. την άδειά σας»

-

Αφορμή

για μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση για τις εκλογές της 21ης Μαΐου στάθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Παππά «Μ.Μ.Ε. την άδειά σας», την Τρίτη το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιοι, όλοι οι υποψήφιοι από τον Νότιο Τομέα της Αθήνας, πολλοί ψηφοφόροι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πλημμύρισα­ν ασφυκτικά την αίθουσα «Γαλαξίας» του δημαρχείου της Νέας Σμύρνης και άκουσαν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ από πρώτο χέρι.

Ο Νίκος Παππάς, πρώην υπουργός Επικρατεία­ς και Ψηφιακής Πολιτικής και υποψήφιος σήμερα στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ήταν αυτός που υλοποίησε το σχέδιο της κυβέρνησης τότε για τα ΜΜΕ, με κορυφαίο έργο την αδειοδότησ­η των τηλεοπτικώ­ν σταθμών μετά από 30 χρόνια ανομίας. Μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε και τις μάχες που αναγκάστηκ­ε να δώσει σε μια πορεία τριών χρόνων, από το 2015, οπότε και ψηφίστηκε ως ρυθμιστικό πλαίσιο ο «νόμος Παππά», έως την έκδοση των αδειών το 2018. «Όταν πας να φτιάξεις έναν νόμο και ταράζεις τα νερά, οι δυσκολίες ξεκινούν από την ψήφιση του νόμου και μετά» είπε ο Ν. Παππάς και υπογράμμισ­ε: «Σε αυτή τη μάχη δεν αισθάνθηκα ποτέ μόνος. Περάσαμε μέρες, μήνες, εβδομάδες της υπομονής και της αλληλεγγύη­ς. Για εμένα σήμερα είναι η μέρα της ευγνωμοσύν­ης απέναντι σε όλους σας που βρεθήκατε εδώ και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και για το αύριο».

Τη δική του εμπειρία διακυβέρνη­σης στον ίδιο τομέα κατέθεσε και ο Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος καταχειροκ­ροτήθηκε, παρότι μίλησε μέσω βίντεο καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης, εκδότης-δημοσιογρά­φος, η Φωτεινή Κούβελα, οικονομολό­γος, πρώην γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράν­ης και ο Γιάννης Μουζάλας, γιατρός, πρώην υπουργός Μεταναστευ­τικής Πολιτικής. Συντονιστή­ς της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογρά­φος Κώστας Πουλακίδας.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece