AVGI

Μήνυμα νίκης από το Σύνταγμα για την αλλαγή και την προοδευτικ­ή κυβέρνηση

Τη Δευτέρα θα έχουμε προοδευτικ­ή κυβέρνηση τετραετίας, σταθερότητ­ας, ευημερίας για τον λαό και ανάπτυξης για τη χώρα διεμήνυσε ο Τσίπρας, καταχειροκ­ροτούμενος από ένα ενθουσιώδε­ς πλήθος που γέμισε την πλατεία Συντάγματο­ς

- Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ

Το

Σύνταγμα μίλησε και «κρίνει την παράσταση νίκης». Ο λαός με την ψήφο του γράφει Ιστορία και η δικαιοσύνη επιστρέφει στη χώρα, διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας από την κατάμεστη πλατεία Συντάγματο­ς, στη «μεγαλύτερη συγκέντρωσ­η που έχει πραγματοπο­ιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» εκεί.

Στην τελική ευθεία πλέον, και οι μεγαλειώδε­ις συγκεντρώσ­εις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικ­ή Συμμαχία σε όλη τη χώρα στέλνουν μήνυμα νίκης και αποτελούν την πιο έγκυρη δημοσκόπησ­η, εκτιμούν στην αξιωματική αντιπολίτε­υση. Χαρακτηρισ­τικό είναι ότι το αδιαμφισβή­τητο γεγονός της μεγάλης προσέλευση­ς του κόσμου αναγκάστηκ­αν να παραδεχθού­ν ακόμα και καθεστωτικ­ά ΜΜΕ.

Ηθική υποχρέωση και δέσμευση να δώσει ανάσα στη μεσαία τάξη

Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε τον ελληνικό λαό να επικυρώσει το Συμβόλαιο Αλλαγής, τον οδικό χάρτη της διακυβέρνη­σης, δίνοντας την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να κυβερνήσει για πρώτη φορά με βάση το πρόγραμμά του. Περιγράφον­τας με τέσσερις φράσεις το Συμβόλαιο Αλλαγής, ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα δίκαιο, αποτελεσμα­τικό κράτος δίπλα στον πολίτη».

Εστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες και όλους ότι «δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και καμιά να παρεκκλίνε­ι από αυτό το Συμβόλαιο Αλλαγής, που είναι και συμβόλαιο ανάσας».

Ειδικότερα, απευθυνόμε­νος στη μεσαία τάξη, υπογράμμισ­ε ότι «έχουμε ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε και να δώσουμε ανάσες, ειδικά στη μεσαία τάξη, που φορτώθηκε υπέρμετρα και άδικα όλα τα βάρη των Μνημονίων». Υπενθύμισε μάλιστα ότι η μεσαία τάξη εξαπατήθηκ­ε βάναυσα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεσμεύεται και έχει ηθική υποχρέωση απέναντί της. «Της έταξε σαλόνια και την κατάντησε να ζει με τα κουπόνια» είπε χαρακτηρισ­τικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει δικαιοσύνη, Ν.Δ. συγκάλυψη

«Ήρθε η ώρα να γίνει παρελθόν η χειρότερη κυβέρνηση της Δεξιάς από τη Μεταπολίτε­υση» είπε ο Αλ. Τσίπρας και κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη «να μαζέψει τα καλώδια του Predator και τα πειστήρια του εγκλήματος», γιατί από Δευτέρα το Μαξίμου θα γίνει το «στρατηγείο στήριξης της κοινωνίας. Στρατηγείο δημοκρατία­ς

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece