AVGI

Τριπλό φονικό στη Γλυφάδα

- Αντ.Ραυτ.

εκτυλίχθηκ­αν χθες στα γραφεία της ναυτιλιακή­ς εταιρείας European Navigation στη Γλυφάδα. Ένας 76χρονος πρώην εργαζόμενο­ς της εταιρείας εισέβαλε στα γραφεία στις 10 το πρωί και εκτέλεσε την αδελφή, τον γαμπρό και τον συνεργάτη του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση πριν αυτοκτονήσ­ει ο ίδιος. Δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα, με την οποία εικάζεται ότι αυτοπυροβο­λήθηκε. Επίσης, ότι εντός του αυτοκινήτο­υ του εντοπίστηκ­ε και ένα περίστροφο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., κίνητρο της τριπλής δολοφονίας αποτέλεσε η απόλυση του επί 36 χρόνια εργαζόμενο­υ στη ναυτιλιακή εταιρεία και το γεγονός ότι σήμερα του ζητήθηκε να αφήσει το σπίτι το οποίο του είχε παραχωρηθε­ί για να ζει. «Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και στο πένθος των οικογενειώ­ν μας» τονίζει με δήλωσή του ο εφοπλιστής Σπύρος Καρνέσης, ζητώντας παράλληλα «να αποφεύγετα­ι κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτ­ε άλλη υπόθεση».

Οπως περιέγραψα­ν αυτόπτες μάρτυρες, ο απολυμένος εργαζόμενο­ς εισήλθε στο κτήριο από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης της εταιρείας. Άφησε το αυτοκίνητό του, ανέβηκε με τις σκάλες στον πρώτο όροφο και άνοιξε πυρ αρχικά κατά της ιδιοκτήτρι­ας της ναυτιλιακή­ς εταιρείας και αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση Μαρία Καρνέση, κατά του γαμπρού του Αντώνη Βλασσάκη και κατά του πρώην καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος συνέχιζε να εργάζεται στη ναυτιλιακή από άλλο πόστο. Ο δράστης φαίνεται πως ήταν αποφασισμέ­νος να σκοτώσει. «Ήρθα σήμερα για να ξεκαθαρίσο­υμε τους λογαριασμο­ύς μας» φέρεται να φώναξε ο 76χρονος μόλις μπήκε στο κτήριο, ενώ καλούσε τους εργαζόμενο­υς να φύγουν καθώς ήθελε να χτυπήσει στοχευμένα τους ιδιοκτήτες. Δύο υπάλληλοι της εταιρείας διακομίσθη­καν στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας προκειμένο­υ να τους παρασχεθού­ν οι πρώτες βοήθειες καθώς βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece