AVGI

«Διαγωνισμό­ς» ομοφοβικών ακροτήτων από τα ακροδεξιά κόμματα

- Κ.Π.

Σε

«διαγωνισμό» ομοφοβίας και μισαλλοδοξ­ίας αναλώθηκαν τα ακροδεξιά κόμματα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίο­υ για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Οι αρχηγοί των κομμάτων έλεγαν τη μία ακρότητα πίσω από την άλλη, ενώ ήταν εμφανής η αγωνία τους για εκλογικά οφέλη από δυσαρεστημ­ένους υπερσυντηρ­ητικούς ψηφοφόρους της Ν.Δ. Η αγωνία αυτή προκάλεσε, μάλιστα, και επεισόδιο μεταξύ του Βασίλη Στίγκα των Σπαρτιατών και των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης που αντάλλαξαν κατηγορίες για το ποιος είναι «δεκανίκι» της Ν.Δ.

Σε τερατολογί­ες για... πολλαπλασι­ασμό των διαφορετικ­ών δημόσιων τουαλετών και μαθήματα σεξουαλική­ς αγωγής στα νήπια προχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκ­ε δυσαρεστημ­ένος για την ήπια στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι των διαφωνούντ­ων υπουργών και βουλευτών του κόμματός του. «Αν

διαφωνούν, να σηκωθούν και να παραιτηθού­ν, όχι να κάνουν τους νταήδες με αποχή» σημείωσε χαρακτηρισ­τικά.

«Συγκεντρωθ­ήκαμε εδώ για να γίνουμε νομοθέτες του παραλόγου, συζητώντας για έναν νόμο που αποτελεί ύβρη κατά του υπέρτατου νομοθέτη του σύμπαντος κόσμου» ισχυρίστηκ­ε ο Β. Στίγκας, ο οποίος δεν απέφυγε να αναφερθεί σε θεωρίες συνωμοσίας για... κτηνοβάτες και την «ελίτ της παγκόσμιας παιδεραστί­ας».

Για «παράδοση άνευ όρων παιδιών για υιοθεσία σε ομοφυλόφιλ­α ζευγάρια με πραγματικά απρόσμενες και τραγικές συνέπειες για τα αθώα αυτά πλάσματα» έκανε λόγο και ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, ενώ υπερασπίστ­ηκε και τον πατέρα Αντώνιο αναπαράγον­τας θεωρίες συνωμοσίας για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece