AVGI

Στη Βουδαπέστη με την αύρα της Τούμπας

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί­ζει τη Φερεντσβάρ­ος στη ρεβάνς του 1-0 για το Conference League

-

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το θριαμβευτι­κό 1-4 της Τ ούμπας, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθε­ί σήμερα (10 μ.μ.) με τη Φερεντσβάρ­ος στη Βουδαπέστη με στόχο την πρόκριση στους 16 του Europa Confe ren ceLeague. Οι Πειραιώτες έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να πετύχουν τον στόχο τους, καθώς νίκησαν με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη­ς» και θέλουν να το υπερασπιστ­ούν στην «Γκρουπάμα Αρένα».

Ο αήττητος σε δύο κρίσιμους αγώνες νέος προπονητής

της ομάδας του Πειραιά Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπα­ρ επέλεξε να δώσει ρεπό στους παίκτες του πριν από το ταξίδι στην Ουγγαρία, καθώς είχαν διαδοχικά σκληρή επιβάρυνση μέσα σε τρεις ημέρες κόντρα σε Φερεντσβάρ­ος και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Βάσκος τεχνικός δεν θα δώσει αμυντικό προσανατολ­ισμό στην ομάδα του και θα παίξει και πάλι με σύστημα 4- 3-3. Οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ορτέγα, Ντόι και Κάρμο αναμένεται να είναι η αμυντική γραμμή. Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής σίγουρος είναι ο Σαντιάγκο Έσε, ενώ οι

Όρτα, Τσικίνιο και Αλεξανδρόπ­ουλος διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις. Για την επίθεση, εκτός του φορμαρισμέ­νου Ποντένσε, υποψήφιοι είναι οι Φορτούνης, Ελ Κααμπί και Μασούρας, ενώ στα υπόψη είναι και ο Ζοάο Καρβάλιο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρ­ος είναι : Αλεξανδρόπ­ουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόι, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και Κίνι.

Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολ ουθήσουν πάνω από 1.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, για τους οποίους η ΠΑΕ εξέδωσε ειδική ανακοίνωση με οδηγίες.

Να σημειώσουμ­ε ότι ο αγώνας πρωταθλήμα­τος της Φερεντσβάρ­ος με την Ντιόσγκιορ­ι την περασμένη Κυριακή αναβλήθηκε γ ια να προετοιμασ­τεί καλύτερα η ουγγρική ομάδα για τον σημερινό αγώνα. Η Φερεντσβάρ­ος, με έναν αγώνα λιγότερο, είναι δεύτερη στη βαθμολογία με 42 βαθμούς σε 20 αγώνες, έναν βαθμό πίσω από την Πάκσι.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece