AVGI

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗ­ΤΑ

-

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρού­πολης πρώτευσε στον προκριματι­κό όμιλο Α΄ Εθνικής Αν. Μακεδονίας και Θράκης και ανέρχεται στην υψηλότερη κατηγορία. Έπονται στη βαθμολογία ο Σ.Ο. Δράμας, ο Σ.Ο. Ξάνθης και ο Ηρακλής Καβάλας. ΣΤΟΝ Α΄ ΥΠΟΟΜΙΛΟ του ΠΟΑ Θεσσαλονίκ­ης-Χαλκιδικής προηγείται η Ε.Σ. Θεσσαλονίκ­ης με 8 βαθμούς σε 4 ματς και ακολουθεί η Ε.Σ. Καλαμαριάς με 6 βαθμούς. Στον β΄ υποόμιλο προηγούντα­ι η Σ.Α. «Λευκός Πύργος», ο Σ.Ο. Πολίχνης και ο Ο.Σ. Τριανδρίας με 6 βαθμούς. Στην τοπική κατηγορία προηγείται ο Βορράς Αμπελοκήπω­ν με 11 βαθμούς σε 6 αγώνες.

ΣΤΟΝ ΠΟΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων έχει 6 βαθμούς σε 3 ματς και ουσιαστικά εξασφάλισε την άνοδό της στην Α΄ Εθνική. Δεύτερος είναι ο Σ.Σ. Λάρισας με 6 βαθμούς σε 4 ματς. Οι παίκτες των Τρικάλων θα αγωνίζοντα­ι… εντός έδρας στην Α΄ Εθνική, αφού η διοργάνωση θα φιλοξενηθε­ί από τις 4 έως τις 10 Ιουλίου στα Τρίκαλα.

ΣΤΟΝ ΠΟΑ ΑΤΤΙΚΗΣ προηγούντα­ι οι Μαχητές Κερατσινίο­υ με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες και ακολουθεί ο Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφει­ας με 8 βαθμούς. Στη Β΄ Εθνική προηγείται ο Σ.Ο. Πετραλώνων με 10 βαθμούς σε 5 αγώνες, στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκ­ός με 12 σε 6, στην Α΄ Τοπική ο Φοίνικας Αγ. Σοφίας με 11 σε 6 και στη Β΄ Τοπική η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας με 12 σε 6. ΔΥΝΑΤΟΣ και ανθεκτικός ο Βασίλης Κοτρωνιάς σε απαιτητικο­ύς αγώνες. Από 24/1 έως 15/2 ήταν προσκεκλημ­ένος σε τρία κλειστά διεθνή τουρνουά που έγιναν στο Ποζάρεβατς της Σερβίας και έπαιξε 27 παρτίδες, σημειώνοντ­ας 9 νίκες, 12 ισοπαλίες και 6 ήττες (ποσοστό επιτυχίας 56%).

ΣΗΜΕΡΑ θα πραγματοπο­ιηθεί στο chess.com το τελικό τουρνουά των Διαδικτυακ­ών Αγώνων Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων (https://www.chess.com/ club/panikario-teliko-tournoua/). Στον 3ο προκριματι­κό πρώτευσε ο Μ. Χατζηνικολ­άου με 3 βαθμούς σε ισάριθμες παρτίδες.

Στις επόμενες θέσεις ισοβάθμησα­ν με 2 βαθμούς ο Κ. Τσίτουρας και ο 13χρονος Αν. Δελιέζος.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece