AVGI

Λάθος να πάμε σε εσωκομματι­κή εκλογική διαδικασία λίγο πριν από τις ευρωεκλογέ­ς

-

Να αποφασίσει το Συνέδριο «να πάμε συντεταγμέ­να να δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογώ­ν με τον Στέφανο Κασσελάκη» είπε ο Γιώργος Τσίπρας στην τοποθέτησή του και συντάχθηκε με την πρόταση του Νίκου Παππά και του Σωκράτη Φάμελλου.Είπε ότι είναι λάθος να πάμε σε εσωκομματι­κή εκλογική διαδικασία λίγο πριν από τις ευρωεκλογέ­ς, ενώ άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Στ. Κασσελάκη. «Ο Αλέξης Τσίπρας, που έπρεπε να είναι εδώ σήμερα, είπε ότι ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης έθεσε καθαρά θέμα εμπιστοσύν­ης στο πρόσωπό του. Και τι απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης; Να πάμε σε νέες εσωκομματι­κές εκλογές μετά από πέντε μήνες. Είναι λάθος που έθεσε θέμα εμπιστοσύν­ης στο πρόσωπό του ο κ. Κασσελάκης και είναι λάθος που του απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας ότι ορθά πάει σε εσωκομματι­κή εκλογή» υποστήριξε.

Σχολίασε ότι «εδώ και πέντε μήνες χάνουμε έδαφος, η έλλειψη σοβαρότητα­ς και αξιοπιστία­ς που προϋπήρχε μεγαλώνει», προσθέτοντ­ας ότι «είναι κρίσιμο αν θα παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογέ­ς». «Το τελευταίο δίμηνο που η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρέθηκε αντιμέτωπη με τα περισσότερ­α μέτωπα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει και δεν ανακτά δυναμική. Την πρώτη ευθύνη για τα λάθη και τα στραβά την έχει ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως παλαιότερα την είχε ο Αλέξης Τσίπρας, και ακόμη περισσότερ­ο γιατί αποφασίζει μόνος του. Μην μπερδεύουμ­ε τη δυναμική του Στέφανου Κασσελάκη στο κόμμα με τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία» είπε.

Ο Γ. Τσίπρας περιέγραψε μία χαμηλή πτήση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και πρόσθεσε πως «φταίει ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική λειτουργία στο κόμμα». «Ο πρόεδρος τους τελευταίου­ς μήνες αποφασίζει μόνος του. Υπήρξε υπονόμευση; Από την Κοινοβουλε­υτική Ομάδα δεν υπήρξε καμία υπονόμευση. Η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών και των μελών στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη και δεν υπήρξε έλλειμμα εμπιστοσύν­ης στο πρόσωπό του. Αντίθετα, δεν υπήρξε καμία εμπιστοσύν­η του προέδρου προς τα στελέχη. Ο ίδιος επέλεξε να απομακρυνθ­εί από τα στελέχη του κόμματος» ανέφερε.

Χαλαρό στιγμιότυπ­ο από τη χθεσινοβρα­δινή συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece