AVGI

Το think tank Ανθρωπίνων Δικαιωμάτω­ν του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

-

ΕΙΡΗΝΗ ΛΕΡΙΟΥ:

Επιστημονι­κή υπεύθυνη, με εξειδίκευσ­η σε έρευνες για την παιδική φτώχεια, του Εθνικού Παρατηρητη­ρίου Παιδικής Ευημερίας στην Ελλάδα, του οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού. Μέλος της Διεθνούς Κοινότητας Ποιότητας της Ζωής ISQOLS, της Διεθνούς Κοινότητας Δεικτών για Παιδιά ISCI και της Διεθνούς Κοινοπραξί­ας Δεικτών της Κοινωνίας CIC.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ:

Αναπληρωτή­ς καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικών, Θεραπευτικ­ών και Κοινοτικών Σπουδών του Πανεπιστημ­ίου Goldsmiths στο Λονδίνο. Έχει διατελέσει επίκουρος καθηγητής στα Πανεπιστήμ­ια του Greenwich και του Bath, ενώ έχει επιστημονι­κή συνεργασία με το Faiths & Civil Society Unit του Goldsmiths. Συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά δίκτυα και έργα.

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥΜΤΖΗ:

Απόφοιτη της Σχολής Οικονομικώ­ν και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου. Ερευνήτρια της διαδικτυακ­ής κακοποίηση­ς. Έχει συμμετάσχε­ι σε πάνω από 10 διασκέψεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλί­ου σε συμβούλια σε όλη την Ευρώπη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ­ΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛ­ΟΣ:

Ψυχίατρος, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημ­ίου Πατρών. Διδάσκει στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλίας και είναι μέλος της Πανελλήνια­ς Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπε­ίας.

Έχει λάβει διακρίσεις σε επιστημονι­κά συνέδρια και είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Internatio­nal Psychoanal­ytic

Studies Organizati­on.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΟΥΒΑΣ:

Επίκουρος καθηγητής

Ποινικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμ­ιο. Έχει διδακτορικ­ό από το Πανεπιστήμ­ιο της Κολωνίας και μεταπτυχια­κό τίτλο στο Ποινικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμ­ιο του Φράιμπουργ­κ. Είναι μέλος του Εργαστηρίο­υ «Κέντρο

Ποινικών Επιστημών» του Παντείου Πανεπιστημ­ίου.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ:

Κατέχει διδακτορικ­ό στη Φιλοσοφία και στην Ανθρωπολογ­ία από το Πανεπιστήμ­ιο του Έξετερ, του Ηνωμένου Βασιλείου, με εμπειρία διδασκαλία­ς σε μαθήματα όπως Οικονομία της Πολιτικής και Προκλήσεις της Παγκόσμιας Πολιτικής. Είναι επιστημονι­κός συνεργάτης στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Φιλοσοφίας και Ανθρωπολογ­ίας, στο Πανεπιστήμ­ιο του Έξετερ.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece