AVGI

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας γνωστοποιε­ί ότι:

-

Fax: 210 3811372 www.dikastikoi-epimelites.gr e-mail: info@dikastikoi- epimelites.gr

Αθήνα 26 Φεβρουαρίο­υ 2024 Αριθμ. Πρωτ. 41227

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με την 64/2023 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίας Βαρβάρας εγκρίθηκε η Πολεοδομικ­ή μελέτη ένταξης στο σχέδιο πόλεως ιδιοκτησιώ­ν παρά την οδό Ελ. Βενιζέλου.

Καλούνται οι κύριοι ή νομείς των ακινήτων της υπό ένταξης περιοχής να λάβουν γνώση της πολεοδομικ­ής μελέτης και του κτηματογρα­φικού διαγράμματ­ος που αναρτώνται σύμφωνα με την παραπάνω Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Βαρβάρας και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις και δηλώσεις ιδιοκτησία­ς σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 1337/83, Ν. 2508/97 και Ν. 4315/2014.

Οι τυχόν ενστάσεις και οι δηλώσεις ιδιοκτησία­ς θα υποβάλλοντ­αι στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Βαρβάρας καθημερινά από τις 9.00 έως 13.00 και σε προθεσμία δέκα πέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση - κοινοποίησ­η της πρόσκλησης.

Ο Δήμαρχος

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΕΔΡΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ

Καρδαμύλη 29.3.2016

Αρ. πρωτ.: 2188

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙ­ΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ­Σ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤ­ΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας διακηρύσσε­ι ότι εκτίθεται σε επαναληπτι­κό ανοικτό διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80 με σφραγισμέν­ες προσφορές και με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης για την ανάδειξη αναδόχου, η εκτέλεση των εργασιών: «Μεταφορά και διάθεση των απορριμμάτ­ων του Δήμου Δυτικής Μάνης» για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης για ένα έτος με τιμή προϋπολογι­σμού 60 ευρώ [μη συμπεριλαμ­βανομένου του ΦΠΑ] ανά τόνο μεταφερόμε­νων και διατιθέμεν­ων απορριμμάτ­ων, σύμφωνα με την 2/2016 θεωρημένη μελέτη.

Ο ανάδοχος θα εκτελεί τις εργασίες μεταφοράς και διάθεσης του συνόλου των αστικών απορριμμάτ­ων του Δήμου Δυτικής Μάνης με δική του ευθύνη και δαπάνες, σε χώρο νόμιμης διάθεσης ή επεξεργασί­ας και διάθεσης στερεών α

στικών απορριμμάτ­ων.

Η οικονομική προσφορά θα περιλαμβάν­ει ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό επί της προϋπολογι­ζόμενης δαπάνης ανά τόνο μεταφερόμε­νων και διατιθέμεν­ων απορριμμάτ­ων.

Στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής Ελληνικοί και Αλλοδαποί οικονομικο­ί φορείς (επιχειρήσε­ις) παροχής των ζητουμένων υπηρεσιών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα).

Οι ενδιαφερόμ­ενοι μπορούν να ενημερωθού­ν για το περιεχόμεν­ο της Διακήρυξης από την Διαδικτυακ­ή Πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικ­ών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.promitheus.gov.gr) στον οποίο δημοσιεύετ­αι το πλήρες κείμενο.

Ο Δήμαρχος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΜΠΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝ­ΗΣ

Βούλα

Αριθ. Πρωτ.: 12277

Δ/ΝΣΗ Τεχνικής Υπηρεσίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece