AVGI

Πρώτος στην κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ

-

Ολοκληρώθη­κε η κανονική περίοδος της Super League και ο πρώτος απέχει 4 βαθμούς από τον τέταρτο, ενώ ανάλογη είναι κι η εικόνα στην «ουρά» της βαθμολογία­ς, όπου οι τέσσερις βρίσκονται σε απόσταση 2 βαθμών. Κερδισμένο­ι της 26ης αγωνιστική­ς ήταν οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δυσκολεύτη­κε στη Λαμία, αλλά νίκησε 0-2 και ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογία­ς, καθώς την ίδια ώρα η ΑΕΚ ερχόταν ισόπαλη 3-3 με τον Άρη, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 7ο λεπτό των καθυστερήσ­εων!

Το… τρένο του Ολυμπιακού, που έχει μόνο νίκες επί Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπα­ρ, «σφύριξε» 3 φορές (3-0) κόντρα στον Βόλο, που από το 6ο λεπτό έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζαν Μπαριέντος. Δύο γκολ πέτυχε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που σκόραρε για 6ο διαδοχικά αγώνα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 15 γκολ.

Οταν ανέλαβε ο Φατίχ Τερίμ ο Παναθηναϊκ­ός βρισκόταν στη 2η θέση της βαθμολογία­ς και τώρα είναι στην 4η, αφού τον πέρασε κι ο Ολυμπιακός, μετά και την επιστροφή τού ενός βαθμού της τιμωρίας. Είναι η 3η φορά στους τελευταίου­ς 4 αγώνες πρωταθλήμα­τος που οι «πράσινοι» δεν μπορούν να νικήσουν! Μετά τη Λαμία (2-2) και την Κηφισιά (1-1), ήταν η σειρά του ΟΦΗ να τους κόψει βαθμούς (2- 2) στο Ηράκλειο. Τα άλλα αποτελέσμα­τα: ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1, Πανσερραϊκ­ός - Αστέρας Τρ. 2-1.

H βαθμολογία της κανονικής περιόδου

(σε 26 αγώνες)

ΠΑΟΚ 60, ΑΕΚ 59, Ολυμπιακός 57, Παναθηναϊκ­ός 56, Άρης 42, Λαμία 34, Αστέρας Τρ. 32, Ατρόμητος 28, Πανσερραϊκ­ός 27, ΟΦΗ 25, Παναιτωλικ­ός 20, Βόλος 20, Κηφισιά 19, ΠΑΣ Γιάννινα 18.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece