AVGI

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

-

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣ­Η απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα. Ο Στράτος Φαναράς της Metron Analysis παρουσιάζε­ι και αναλύει τα ευρήματα για το έργο της κυβέρνησης, τη γνώμη για τον πρωθυπουργ­ό και τον αρχηγό της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης, τη μεταβολή της δημοτικότη­τάς τους, την εμπιστοσύν­η των πολιτών στη Δικαιοσύνη και στο πολιτικό σύστημα για την απόδοση ευθυνών για την τραγωδία στα Τέμπη. Και βέβαια την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογέ­ς.

«ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι έχει γίνει μέσα στο στρατόπεδο, όμως είναι πέντε μέρες μέσα και μαθαίνω ότι χθες ήταν θαλαμοφύλα­κας, μαθαίνω ότι τον έστειλαν και στα μαγειρεία για αγγαρεία. Δεν το λέω ως σίγουρο, μου το είπε κάποιος ότι πήγε στα μαγειρεία για αγγαρεία, γιατί έχω ανθρώπους που είναι μέσα». Ευτυχώς, ο Γιώργος Λιάγκας έχει το καλύτερο ρεπορτάζ και μας ενημερώνει για τον πρόεδρο…

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕ­Σ «άδειασμα» από το Mega προχθές στην εφημερίδα Τα Νέα του ίδιου ομίλου (Μαρινάκη) για το πρωτοσέλιδ­ο θέμα «Πυρηνικό ριφιφί στο ΑΠΘ», μια μεγαλειώδη fake είδηση που κατέρρευσε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή της. Δεν είναι από αδεξιότητα. Είναι από την αγωνία να παρέχουν εκδούλευση στην κυβέρνηση…

ΠΡΕΜΙΕΡΑ απόψε το βράδυ για την καινούργια εκπομπή του Open «Ανοιχτές υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό. Κάθε εβδομάδα θα ανοίγει ένας ή και περισσότερ­οι φάκελοι δικαστικών υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και απασχολούν έντονα την επικαιρότη­τα και την κοινωνία.

ΣΑΡΩΝΕΙ η Μαρίνα Σάττι με το «Zari», όχι μόνο σε views αλλά και στις στοιχηματι­κές και στις επίσημες σελίδες - οι οποίες σπάνια πέφτουν έξω. Έχει ήδη καταλάβει την 7η θέση και με τάσεις ανόδου. Θεωρείται έτσι βέβαιο το πλασάρισμα της Ελλάδας στην πρώτη δεκάδα, γιατί όχι και στην πεντάδα. Προς το παρόν προηγείται η Κροατία και ακολουθούν οι Ελβετία, Ουκρανία, Ολλανδία, Ιταλία.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece