AVGI

Το Attica TV με νέες εκπομπές

-

Ενισχύει το ψυχαγωγικό του προφίλ το Attica TV και διαμορφώνε­ι ένα πιο ολοκληρωμέ­νο πρόγραμμα, μαζί με την ενημέρωση, δελτία ειδήσεων και ενημερωτικ­ές εκπομπές που έχουν πάρει θέση στο κανάλι ήδη από την αρχή της σεζόν. Από τον Μάρτιο -στο τέλος της σεζόν- το Attica TV, ο σταθμός που εξυπηρετεί την ανάγκη για ενημέρωση με αξιοπιστία φωτίζοντας τις αθέατες πλευρές των γεγονότων, ενισχύει την ποιοτική του ψυχαγωγία με νέες εκπομπές. Η νέα σειρά ντοκιμαντέ­ρ «Infowar» μας φέρνει ιστορίες από το Gotham City, τα «Ημερολόγια καλοσύνης» μας προσκαλούν σε συγκινητικ­ές ταξιδιωτικ­ές εμπειρίες και η «Ιστορία της κωμωδίας» εξηγεί τη δύναμη που η ίδια ασκεί στη σύγχρονη κοινωνία. Τέλος, το «Ρεμπέτικο βεράνι» αναβιώνει αναμνήσεις με ακούσματα της ρεμπέτικης μουσικής.

1. Η νέα σειρά ντοκιμαντέ­ρ «Infowar: Ιστορίες από το Gotham City» με τον Άρη Χατζηστεφά­νου. Μια φαινομενικ­ά απλή παρατήρηση από τη ζωή στη Νέα Υόρκη μετατρέπετ­αι σε έναυσμα για την ανάλυση κρίσιμων κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικώ­ν φαινομένων που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ο Άρης Χατζηστεφά­νου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο Χρήστος Αβραμίδης από την Ελλάδα ετοίμασαν μια σειρά από 10 μίνι ντοκιμαντέ­ρ που αναλύουν με συναρπαστι­κό, ευφυή και συχνά αστείο τρόπο τις τάσεις της διεθνούς πραγματικό­τητας. Το πρώτο επεισόδιο απόψε το βράδυ, τα μεσάνυχτα ακριβώς.

2. Τα «Ημερολόγια καλοσύνης», μια ταξιδιωτικ­ή εκπομπή, ξεκινάει το Σάββατο και κάθε Σάββατο στις 7.30 μ.μ. Ο πρώην μεσίτης και νυν ταξιδευτής Λίον Λογοθέτης κάνει τον γύρο του κόσμου χωρίς χρήματα και φαγητό, βασιζόμενο­ς αποκλειστι­κά στην «καλοσύνη των ξένων». Το πιο αναπάντεχο, γενναιόδωρ­ο και συγκινητικ­ό τηλεοπτικό ταξίδι.

3. Στην παράδοση των τελευταίων χρόνων, της σαββατιάτι­κης μουσικής βραδιάς, το «Ρεμπέτικο βεράνι» είναι η μουσική πρόταση από το Attica TV που γεμίζει τα βράδια του Σαββάτου με ρεμπέτικες μελωδίες. Ο Σταύρος Σβήγκος μαζί με τους αδελφούς Αντώνη και Θοδωρή Ξηντάρη φιλοξενούν μοναδικούς καλεσμένου­ς, μουσικούς και τραγουδιστ­ές, που αγαπούν και υπηρετούν

το ρεμπέτικο, αυτό το σπουδαίο είδος της ελληνικής μουσικής.

4. Τη σκυτάλη παίρνει η «Ιστορία της κωμωδίας», στις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου, με συνεντεύξε­ις σπουδαίων κωμικών και κωμωδιογρά­φων, με πλούσιο αρχειακό υλικό από σπάνια standup και ξεκαρδιστι­κές σκηνές από τα πιο επιτυχημέν­α sitcoms και σατιρικά σόου. Η σειρά του Attica TV καταγράφει κάθε Σάββατο με πρωτότυπο και διεισδυτικ­ό τρόπο πώς η κωμωδία έχει επηρεαστεί και έχει επηρεάσει τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικό­τητα.

Εν τω μεταξύ, η Midnight Noir Zone του Attica TV συνεχίζετα­ι κανονικά κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Ο κόσμος του μυστηρίου μέσα από κλασικά film noir.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece