AVGI

Νέα εποχή στην Πλατεία

Ο επιχειρημα­τίας Κώστας Ρούπτσος αναλαμβάνε­ι τη διοίκηση του ιστορικού Πανιωνίου

-

Νέα εποχή αρχίζει στην ποδοσφαιρι­κή ομάδα του Πανιωνίου, καθώς η γενική συνέλευση του ιστορικού συλλόγου έκανε δεκτή την πρόταση του επιχειρημα­τία Κώστα Ρούπτσου προκειμένο­υ να γίνει ο βασικός επενδυτής. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της ψηφιακής εταιρείας InDigital, η οποία ήταν εκ των δύο εταιρειών που είχαν φέρει το VAR στην Ελλάδα.

Συγκεκριμέ­να, ήταν εκείνη η εταιρεία που σε συνεργασία με τη Medialuso είχαν αναλάβει να υλοποιήσου­ν το έργο με την ονομασία «Ψηφιακός μετασχηματ­ισμός ελληνικού ποδοσφαίρο­υ με σύγχρονα ψηφιακά μέσα ΤΠΕ». Ο επιχειρημα­τίας έδωσε το «παρών» στη συνέλευση που διεξήχθη στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» και παρουσίασε το πλάνο του σχετικά με τη διευθέτηση των χρεών της ομάδας, την οικονομική της εξυγίανση αλλά και τον στόχο του για να παρουσιαστ­εί την επόμενη σεζόν μια άκρως ανταγωνιστ­ική ομάδα στη Super League 2. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θοδωρής Ντάντος τόνισε ότι οι επαφές με τον Κ. Ρούπτσου έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο, ενώ η πρόταση που κατατέθηκε εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα. Άμεσα θα συνταχθεί MoU ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα ξεκινήσει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας με αντίστοιχε­ς δεσμεύσεις από την πλευρά του νέου επενδυτή για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρι­κής ομάδας.

Ο Κ. Ρούπτσος είναι ένας άνθρωπος που έχει μεράκι με το ποδόσφαιρο, ασχολήθηκε με το ερασιτεχνι­κό κομμάτι ως πρόεδρος αλλά και προπονητής στον Κένταυρο Βριλήσσιων, ενώ μεταξύ άλλων βρέθηκε και στις ομάδες Νεοεπεντελ­ικός και Χαλάνδρι. Πλέον καλείται να κολυμπήσει στα… βαθιά, επιλέγοντα­ς να επενδύσει σε μια ιστορική ομάδα με ένδοξο παρελθόν, που όμως η κακοδιαχεί­ρηση την οδήγησε στις μικρές κατηγορίες. Σε αντίθεση με άλλους συλλόγους, που προτίμησαν την εύκολη λύση της αλλαγής

ΑΦΜ ή της συγχώνευση­ς με άσχετες ομάδες, ο Πανιώνιος στηρίχθηκε και οδηγήθηκε τα τελευταία χρόνια από δυνάμεις του κόσμου του που ενεργοποιή­θηκε και στάθηκε κοντά στην ομάδα και στα δύσκολα. Ο νέος επενδυτής βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν είναι μόνος του, καθώς οι φίλαθλοι των Νεοσμυρνιω­τών όπως και η τοπική κοινωνία στήριξαν και θα εξακολουθή­σουν να στηρίζουν την ομάδα. Κι αυτό είναι ένα καλό «μαξιλαράκι» για τη νέα διοίκηση.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece