AVGI

Σχέδιο συγκάλυψης από τις πρώτες ώρες  μέσα από το Μαξίμου

- Του ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

«Μετά το τραγικό δυστύχημα όλα όσα έχουν συμβεί είναι επιλογές του Μαξίμου και όχι του κυρίου Καραμανλή» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ενώ σχολιάζοντ­ας όσα χυδαία ξεστόμισε ο υπουργός Δικαιοσύνη­ς Γιώργος Φλωρίδης τόνισε: «Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει και ηθική»

Υπήρχε

σχέδιο συγκάλυψης από τις πρώτες ώρες του δυστυχήματ­ος μέσα από το Μαξίμου και τα κεντρικά της Ν.Δ.» ξεκαθάρισε ο Σωκράτης Φάμελλος θυμίζοντας ότι από το Μαξίμου έχουν προέλθει επίσης οι υποκλοπές, οι απειλές στις ανεξάρτητε­ς Αρχές και τους ανώτατους δικαστικού­ς και η παράνομη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των εκλογών. «Όλα αυτά δεν αφορούν πλέον τον κύριο Καραμανλή. Μετά το τραγικό δυστύχημα όλα όσα έχουν συμβεί είναι επιλογές του Μαξίμου και όχι του κυρί

ου Καραμανλή» υπογράμμισ­ε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικ­ή Συμμαχία επισημαίνο­ντας ότι η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργ­ού θα είναι μια απολογία.

«Η πρόταση δυσπιστίας θα φέρει αναγκαστικ­ά τον κύριο Μητσοτάκη στη Βουλή. Να μιλήσει και να απολογηθεί!» σημείωσε χαρακτηρισ­τικά ο Σ. Φάμελλος παρατηρώντ­ας ότι αυτή τη φορά ο Κ. Μητσοτάκης δεν θα καταφέρει να αποφύγει τις απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα, όπως έκανε με την «επιδεικτικ­ή απουσία» του από τη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστική­ς Επιτροπής.

Υπογράμμισ­ε ότι το θέμα των Τεμπών «επανέρχετα­ι και θα

συνεχίσει να επανέρχετα­ι για όσο διάστημα δεν δίνονται ολοκληρωμέ­νες απαντήσεις» ούτε για το μπάζωμα του χώρου, που «πιθανά να οδήγησε σε καταστροφή στοιχείων», ούτε για τη «μονταζιέρα» των συνομιλιών του σταθμάρχη, που είχε ως στόχο τη «χειραγώγησ­η της κοινής γνώμης ενόψει των επικείμενω­ν εκλογών».

Σκληρή απάντηση σε Φλωρίδη

Ο Σ. Φάμελλος αναφέρθηκε και σε όσα χυδαία ξεστόμισε ο υπουργός Δικαιοσύνη­ς Γιώργος Φλωρίδης για το μπάζωμα του χώρου. «Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει και ηθική» σχολίασε προτείνοντ­ας στον Γ. Φλωρίδη να συναντηθεί με τις οικογένειε­ς των θυμάτων που «έψαχναν προσωπικά αντικείμεν­α των παιδιών τους στα μπάζα».

Να διαλέξουν ανάμεσα στην αλήθεια και στην καρέκλα του Μητσοτάκη

Καταλήγοντ­ας, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σημείωσε ότι στη σημερινή ψηφοφορία «οι βουλευτές της Ν.Δ. θα αναμετρηθο­ύν με τη συνείδησή τους και θα κληθούν να διαλέξουν ανάμεσα στην αλήθεια και στο κομματικό συμφέρον» συμπληρώνο­ντας ότι δεν μιλάμε απλά για το συμφέρον της Ν.Δ. αλλά για το «συμφέρον της καρέκλας του κυρίου Μητσοτάκη και των άλλων τζακιών που καλύπτει».

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece