AVGI

Ο Πογιέτ και η επόμενη μέρα

Κλείνει το κεφάλαιο Πογιέτ για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρο­υ, όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής εξελίξεις

- Αλβανία Αγγλία Σλοβενία, Δανία, Σερβία,

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμο­ύ από τη Γεωργία βρήκε την Εθνική Ομάδα πνιγμένη στην απογοήτευσ­η για τη μοναδική ευκαιρία που πάλεψε πολύ για να την αρπάξει, αλλά τελικά χάθηκε. Το Euro2024 θα απέφερε πολλαπλά οφέλη τόσο στην ποδοσφαιρι­κή ομάδα όσο και γενικότερα σε οτιδήποτε κινείται γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θα βοηθούσε στους συντελεστέ­ς και τη βαθμολογία στην κατάταξη, κάτι που θα αποδεικνυό­ταν χρήσιμο και στο μέλλον.

Πλέον, η αποτυχία είναι δεδομένη και αυτό που απαιτείται να γίνει είναι ένας εξ ολοκλήρου σχεδιασμός που δεν θα αρχίζει και θα τελειώνει στη θέση του ομοσπονδια­κού τεχνικού. Το κεφάλαιο «Πογιέτ» φαίνεται ότι θα κλείσει οριστικά για τη «γαλανόλευκ­η» καθώς ο Ουρουγουαν­ός προπονητής δεν είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου.

Μάλιστα, το συμβόλαιό του αποτέλεσε όλο το προηγούμεν­ο διάστημα θέμα συζήτησης και ήταν ένα από τα λάθη διαχείριση­ς που χρεώνονται στην Ελληνική Ποδοσφαιρι­κή Ομοσπονδία, η οποία επέτρεψε να υπάρχει συνεχώς ανοιχτή η συγκεκριμέ­νη συζήτηση. Ήδη, από χθες, άρχισαν να γράφονται διάφορα ονόματα τεχνικών που θα μπορούσαν να τον αντικαταστ­ήσουν στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, ωστόσο δεν πρόκειται για μια απόφαση που θα ληφθεί άμεσα.

«Το θέλαμε πολύ. Απογοητευμ­ένοι, στεναχωρημ­ένοι, αλλά συνεχίζουμ­ε και εξελισσόμα­στε για το επόμενο όλοι μαζί ενωμένοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους υποστηρικτ­ές μας. Ψηλά το κεφάλι, Ελλάδα!!!» έγραψε χθες, στα προσωπικά του social media, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και αμέσως μετά θύμισε μια φράση που έχει χρησιμοποι­ήσει ο Γιάννης Αντετοκούν­μπο: «Δεν εί

ναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία».

Το παζλ των ομίλων του Euro2024

Με τους τελευταίου­ς αγώνες των play offs, χθες ολοκληρώθη­κε και η κατάρτιση των οκτώ ομίλων του Euro2024, το οποίο θα διεξαχθεί από 14 Ιουνίου έως 14 Ιουλίου στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά, οι όμιλοι έχουν ως εξής: 1ος Όμιλος: Γερμανία, Σκωτία, Ουγγαρία, Ελβετία

2ος Όμιλος: Ισπανία, Κροατία, Ιταλία, 3ος Όμιλος: 4ος Όμιλος: Πολωνία, Ολλανδία, Αυστρία, Γαλλία

5ος Όμιλος: Βέλγιο, Σλοβακία, Ρουμανία, Ουκρανία

6ος Όμιλος: Τουρκία, Γεωργία, Πορτογαλία, Τσεχία

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece