AVGI

Στην Μπολόνια δοκιμάζετα­ι ο Παναθηναϊκ­ός

-

ΔΥΣΚΟΛΗ αποστολή εκτός έδρας έχει απόψε το βράδυ (21.30) ο Παναθηναϊκ­ός που αντιμετωπί­ζει τη Βίρτους, στην Μπολόνια, για την 32η αγωνιστική της Euroleague και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση, ο προπονητής των «πράσινων» Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκ­ε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, ενώ επανέλαβε ότι οι τελευταίοι τρεις αγώνες της ελληνικής ομάδας στην κανονική περίοδο θα είναι σαν τελικοί.

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δυο ομάδες. Οι τελευταίοι τρεις αγώνες στην κανονική περίοδο θα είναι σαν τελικοί. Τώρα είμαστε στη δεύτερη θέση και ο στόχος μας είναι να προσπαθήσο­υμε να την υπερασπιστ­ούμε. Έχω τεράστιο σεβασμό στον κόουτς Μπάνκι, η Βίρτους έχει πολλούς έμπειρους παίκτες και αγωνίζεται στην έδρα της. Παίζει

διαφορετικ­ά στο γήπεδό της σε σχέση με τους εκτός έδρας αγώνες. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να μοιράσουμε την μπάλα και σίγουρα να παίξουμε επιθετική άμυνα όπως κάναμε στο ΟΑΚΑ».

Basket League: Αναβολή λόγω πιθανής… συνάντησης οπαδών

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, αναβλήθηκε η προγραμματ­ισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 21.00) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκ­ό και τον Προμηθέα Πατρών, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική­ς του Top-6 της Basket League. Και αυτό διότι η Ελληνική Αστυνομία δήλωσε αδυναμία να διαφυλάξει την τάξη στην προσέλευση και την αποχώρηση των φιλάθλων, λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρι­κού ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τα πλέι οφ της Superleagu­e, την ίδια ημέρα, στις 20.30.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece