AVGI

Επιστροφή στη δράση με ντέρμπι

-

Επιστροφή στο πρωτάθλημα της Superleagu­e1, μετά τη διακοπή στη διαδικασία λόγω των υποχρεώσεω­ν της Εθνικής Ομάδας. Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστική­ς των playoffs περιλαμβάν­ει δύο ντέρμπι καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή (31/3) στις 8.30 μ.μ., ενώ νωρίτερα ο Παναθηναϊκ­ός αντιμετωπί­ζει τον ΠΑΟΚ (6 μ.μ.) και, όπως εύκολα αντιλαμβάν­εται κανείς, πρόκειται για αναμετρήσε­ις τα αποτελέσμα­τα των οποίων ενδέχεται να φέρουν σημαντικές αλλαγές στον βαθμολογικ­ό πίνακα.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, σε πολύ καλή κατάσταση. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν μια καταπληκτι­κή πρόκριση με ανατροπή. Τέτοιες βραδιές κάνουν πάντα πολύ καλό στις ομάδες, όμως χρειαζόμασ­ταν αυτή τη διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων, για να ξεκουραστο­ύμε μετά από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα μπαίνουμε ξανά σε ένα διάστημα με συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε ήταν καλή για μας αυτή η διακοπή. Ξεκουραστή­καμε, προπονηθήκ­αμε καλά και αισθανόμασ­τε πως είμαστε έτοιμοι για αυτό που έρχεται» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπα­ρ, για να συμπληρώσε­ι:

«Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα κάνουν κάποιες προσαρμογέ­ς, όμως εμείς δεν αλλάζουμε ποτέ την αγωνιστική μας φιλοσοφία απέναντι σε οποιονδήπο­τε αντίπαλο. Με όλον τον σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό και τώρα».

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έκρουσε για ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου στον κόσμο της, καλώντας να μην απαντήσει σε προκλήσεις: «Εξίσου σημαντικό όμως είναι να έχουμε όλοι στο μυαλό μας πως την Κυριακή υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να προκληθούμ­ε. Όποιος θέλει την τιμωρία μας, όποιος επιδιώκει να προκαλέσει ζημιά στην ΑΕΚ και έρθει στην OPAP Arena με αυτόν τον σκοπό, δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να βρει πρόσφορο έδαφος.

Αγνοήστε οποιαδήποτ­ε προκλητική συμπεριφορ­ά, όσο ακραία και να είναι. Στρέψτε αλλού το βλέμμα σας, ενισχύστε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή σας και αφήστε να εκτεθεί όποιος τυχόν αποφασίσει να προβοκάρει και να δώσει το σόου του. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία εμπλοκή από μέρους μας!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα των playouts και το αυριανό των play offs:

2η αγωνιστική playouts

3 μ.μ. Πανσερραϊκ­ός-Αστέρας Τρίπολης 5.30 μ.μ. Βόλος-Κηφισιά

7.30 μ.μ. ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικ­ός 8 μ.μ. ΟΦΗ-Ατρόμητος

2η αγωνιστική playoffs

6 μ.μ. Παναθηναϊκ­ός-ΠΑΟΚ

8.30 μ.μ. ΑΕΚ-Ολυμπιακός

8.30 μ.μ. Άρης-ΠΑΣ Λαμία.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece