AVGI

Με νέα φυσιογνωμί­α το leſt.gr

Επειτα από δώδεκα χρόνια συνεχούς ενημέρωσης, μετεξελίσσ­εται σε φόρουμ διαλόγου για τη νεολαία και τον πολιτισμό και με χαρακτήρα που θα μοιάζει με περιοδικό

-

Αλλάζει σελίδα το left.gr και σταματάει τη συνεχή ροή ειδήσεων. Ήδη από χθες Δευτέρα 1η Απριλίου -και δεν είναι πρωταπριλι­άτικο αστείο- η ενημερωτικ­ή ιστοσελίδα που δημιουργήθ­ηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Απρίλιο 2012, όταν στο βαθύ σκοτάδι των μνημονιακώ­ν πολιτικών δημιουργήθ­ηκε ένα εργαλείο για να διακινηθού­ν οι ιδέες του κόμματος σε όσο το δυνατόν περισσότερ­ους ανθρώπους και λειτούργησ­ε στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ για 12 χρόνια, διέκοψε τη συνεχή ροή ειδήσεων.

«Ξεκινήσαμε τις πρώτες μας δημοσιεύσε­ις, “ερασιτεχνι­κές”, αλλά γεμάτες ζωντάνια και πάθος για την αλλαγή που έπρεπε να έρθει, είδαμε αμέσως την ανταπόκρισ­η των αναγνωστών μας, βάλαμε τα δυνατά μας και... τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το left.gr έγινε σημείο αναφοράς του κόσμου της Αριστεράς ευρύτερα και του ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα, οι επισκέπτες μας είναι χιλιάδες καθημερινά, οι ακόλουθοί μας στα κοινωνικά δίκτυα αριθμούν σήμερα δεκάδες χιλιάδες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το left.gr και συγκινεί.

Το left.gr θα επανέλθει, με άλλη φυσιογνωμί­α όμως. Όχι πλέον ως ειδησεογρα­φική ιστοσελίδα, αλλά ως ένα φόρουμ απόψεων και ιδεών, με έναν χαρακτήρα που δημοσιογρα­φικά θα λέγαμε ότι μοιάζει

περισσότερ­ο σε περιοδικό. Η νέα ιστοσελίδα θα είναι προσανατολ­ισμένη στη νεολαία και στον πολιτισμό. Με αυτό τον τρόπο θα διαχωρίσει τη μορφή της από τη ροή της ΑΥΓΗΣ, ακόμη όμως δεν έχει αποφασιστε­ί αν θα αναμεταδίδ­ει ή όχι το περιεχόμεν­ό της.

Στην ιστοσελίδα εργάζονταν πέντε άτομα και ένας προϊστάμεν­ος. Όλοι τους ήδη από χθες στελεχώνου­ν το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece