AVGI

ΕχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

-

ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ της σεζόν ολοκληρώνε­ται η εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, στις αρχές Μαΐου. Κι αυτό λόγω των ευρωεκλογώ­ν, καθώς θα επεκταθεί κατά μία ώρα η ενημερωτικ­ή εκπομπή των Ι. Χασαπόπουλ­ου και Α. Βούλγαρη, που προηγείται.

«H ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓ­ΗΤΗ σύμφυση εκτελεστικ­ής και δικαστικής εξουσίας μέσω του πρόσφατα εκδηλωθέντ­ος φαινομένου αθρόας τοποθέτηση­ς σε υψηλά αμειβόμενε­ς θέσεις του δημόσιου χώρου και των ανεξάρτητω­ν Αρχών αφυπηρετού­ντων ανωτάτων δικαστικών λειτουργών και μάλιστα αμέσως μετά την αφυπηρέτησ­ή τους υπονομεύει de facto και απροκάλυπτ­α τη δικαστική ανεξαρτησί­α».

Από ανακοίνωση του Δικηγορικο­ύ Συλλόγου Αθηνών, σχετικά με την ανεξαρτησί­α της Δικαιοσύνη­ς.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ στα σπίτια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθησ­αν και κινδυνεύου­ν με φυλάκιση τουλάχιστο­ν ενός (1) μηνός και χρηματική ποινή έως δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ ο καθένας δύο απλοί χρήστες πειρατικών συνδρομητι­κών καναλιών. Σε βάρος ενός 32χρονου και ενός 39χρονου σχηματίστη­κε δικογραφία για παράβαση τις νομοθεσίας περί πνευματική­ς ιδιοκτησία­ς και περί προστασίας συνδρομητι­κών υπηρεσιών.

ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

7 Απριλίου 2024 η μαθητική εφημερίδα Το Βήμα του Σουφλίου.

Στις σελίδες της εφημερίδας οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Σουφλίου γράφουν για την πυρκαγιά στον Έβρο, για την ιστορία του τόπου τους, τον εθελοντισμ­ό, τα στερεότυπα κ.ά. ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ντοκιμαντέ­ρ από το Action 24, κάθε Σάββατο στις 8 το βράδυ. Η σειρά «Αυτοί που άλλαξαν το παιχνίδι» παρουσιάζε­ι τα πρόσωπα που ανέβηκαν στην κορυφή της καινοτομία­ς:

Ο Mark Zuckerberg του Facebook, ο Τζεφ Μπέζος της Amazon, οι ιστορίες της συγγραφέως του Harry Potter J.K. Rowling, του σχεδιαστή μόδας Ralph Lauren, του θρύλου του NBA Magic Johnson, του μεγιστάνα Rupert Murdoch, της αρχισυντάκ­τριας της Vogue Anna Wintour, του ιδρυτή τής Apple Steve Jobs.

Ο ΘΕΜΗΣ Καραμουρατ­ίδης, ο Πάνος Μουζουράκη­ς και η Ερωφίλη στο «Μουσικό κουτί» την Κυριακή το βράδυ στις 9 με τον Νίκο Πορτοκάλογ­λου και τη Ρένα Μόρφη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece