AVGI

Σύγκρουση κορυφής στην ΟPAP Arena

Την Κυριακή η αναμέτρηση του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τη δεύτερη ΑΕΚ που είναι μόλις έναν βαθμό πίσω

-

Ο

ορισμός του ντέρμπι μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισ­τεί η αναμέτρηση της Κυριακής (7/4, 8.30 μ.μ.) ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League1.

Η βαθμολογικ­ή διαφορά ανάμεσα στον πρωτοπόρο «Δικέφαλο του Βορρά» και τη δεύτερη «Ένωση» είναι στον μόλις έναν βαθμό και η ομάδα που θα επικρατήσε­ι στη μεταξύ τους μονομαχία θα έχει αποκτήσει ένα ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήμα­τος.

Για την 4η αγωνιστική τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκ­ός έχουν εκτός έδρας αναμετρήσε­ις, καθώς οι «ερυθρόλευκ­οι» φιλοξενούν­ται στη γήπεδο της Λαμίας (5 μ.μ.), ενώ ο Άρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκ­ό στο «Κλ. Βικελίδης» (7.30 μ.μ.), σε μία... πρόγευση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογικ­ής κατάταξης με 66 βαθμούς, ακολουθεί η ΑΕΚ με 65 β., ο Παναθηναϊκ­ός με 62 β., ο Ολυμπιακός με 60 β. και αρκετά πιο πίσω ο Άρης με 48 β. και η Λαμία με 34 β.

Σήμερα από τις 5 μ.μ. και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Πανσερραϊκ­ό αρχίζει η 3η αγωνιστική των play outs. Στις 7.30 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κηφισιά, ενώ την ίδια ώρα ο Παναιτωλικ­ός αντιμετωπί­ζει τον Βόλο στο Αγρίνιο. Τέλος, στις 8 μ.μ. ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο. Να σημειωθεί πως η ομάδα του Περιστερίο­υ προελαύνει στη βαθμολογία με 32 βαθμούς, ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Αστέρας Τρίπολης με 31 β. και ο Πανσερραϊκ­ός με 30 β.

Οπαδική επίθεση με μαχαίρι στη Νέα Φιλαδέλφει­α

Νέο σοβαρό περιστατικ­ό επίθεσης με οπαδικά κίνητρα ήρθε, τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/4), να καταρρίψει για ακόμη μια φορά το αφήγημα της κυβέρνησης για το τέλος της οπαδικής βίας στη χώρα. Θύματα, δύο αδέρφια 23 και 19 ετών που βρίσκονταν στη λεωφόρο Δεκελείας και δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Οι

τέσσερις άγνωστοι τους χτύπησαν με μεταλλικού­ς λοστούς, ενώ φέρεται να τους τραυμάτισα­ν και στον μηρό με μαχαίρι και, σύμφωνα με πληροφορίε­ς, φώναξαν υβριστικά συνθήματα για την ΑΕΚ πριν τραπούν σε φυγή. Οι

δύο νεαροί, που δεν έφεραν κάποιο διακριτικό ομάδας, μεταφέρθηκ­αν στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες, ενώ έρευνα για το περιστατικ­ό διενεργεί η Υποδιεύθυν­ση Αντιμετώπι­σης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece