AVGI

Σκανδαλώδη­ς στήριξη

-

Γκρίνιες πολλές ακούγονται για τον έτερο υποψήφιο Δημήτρη Τσιόδρα. Οι συνυποψήφι­οί του στο ευρωψηφοδέ­λτιο της Ν.Δ. δυσφορούν γιατί ο Δημήτρης κάνει προεκλογικ­ή εκστρατεία διατηρώντα­ς τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργ­ού. Μάλιστα, περιοδεύει ανά την Ελλάδα παρουσιάζο­ντας το βιβλίο του και στο πάνελ της παρουσίαση­ς έχουν συμμετάσχε­ι ο πρωθυπουργ­ός και το μισό Υπουργικό Συμβούλιο. Άσε που από το Μέγαρο Μαξίμου παίρνουν τηλέφωνα στους τοπικούς βουλευτές ανά την επικράτεια ζητώντας τους να στηρίξουν τον Δημήτρη. Τόσο πολύ, που ακόμη και οι βουλευτές λένε: «Καλός και αγαπητός ο Δημήτρης, αλλά το παρακάνουν».

Βήμα Ορθοδοξίας, κατά την επίσκεψη «απουσίαζαν τόσο ο ηγούμενος όσο και οι μοναχοί, με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για πρόβλημα υγείας του ηγούμενου. Πάντως, δεν σήμανε ούτε το σήμαντρο, μία συμβολική κίνηση μετά και την ψήφο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, θέμα για το οποίο η Εκκλησία έχει εκφράσει την αντίθεσή της». Μπορεί η Εκκλησία να μην έκανε δημοψήφισμ­α και να μην κατέβασε τους πιστούς στον δρόμο, αλλά δεν ξεχνά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που είναι «έγκλημα καθοσιώσεω­ς» και συντηρείτα­ι ως υποβόσκουσ­α πυρκαγιά στις σχέσεις με την ηγεσία Μητσοτάκη.

τον Σεπτέμβριο του 2021 λόγω μίας φωτογραφία­ς με τη μάνικα να σβήνει πυρκαγιές. Προφανώς για τον πρωθυπουργ­ό η λάθος φωτογραφία είναι πιο σοβαρός λόγος από τη δολοφονία μίας γυναίκας. Όσο για τον κύριο Χρυσοχοΐδη, έχοντας διατελέσει υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε τρεις διαφορετικ­ές κυβερνήσει­ς τα τελευταία 25 χρόνια, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλά για «διαχρονικέ­ς παθογένειε­ς της ΕΛ.ΑΣ.», αφού έχουν τη σφραγίδα του.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece