AVGI

Στέφανος Κασσελάκης: Εχθρός της χώρας και ο Μπάιντεν;

-

του Μακρόν, τους Σοσιαλδημο­κράτες του Σολτς και του Σάντσεθ, τους Πράσινους της Μπέρμποκ και την ευρωπαϊκή Αριστερά -τους οποίους τα κυβερνητικ­ά σενάρια συνωμοσίας έχουν εντάξει στους εχθρούς της χώρας- προστίθετα­ι τώρα άραγε στη λίστα και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάιντεν;» σχολίασε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης. «Γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικ­ών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν -όλοι τους!τον “επιτυχημέν­ο” πρωθυπουργ­ό; Μήπως κάτι πάει πολύ λάθος στη χώρα μας; Τόσο λάθος

που η διεθνής κοινότητα να μην μπορεί να κάνει πλέον τα στραβά μάτια; Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να κοιταχτεί στον καθρέφτη του;» διερωτάται ο Στ. Κασσελάκης και προσθέτει: «Όσο για εμάς, πενήντα χρόνια από την αποκατάστα­ση της Δημοκρατία­ς στη χώρα όπου γεννήθηκε, έχουμε χρέος να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο».

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Ακόμα ένα ράπισμα

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., στην οποία σημειώνετα­ι ότι η έκθεση του Στέιτ

Ντιπάρτμεν­τ είναι ακόμα ένα ράπισμα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και επιβεβαιών­ει πλήρως τις ανησυχίες που έχουν εκφράσει ήδη άλλοι διεθνείς οργανισμοί για την κατάσταση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα. «Ο ΣΥΡΙΖΑΠροο­δευτική Συμμαχία θλίβεται που μια έκθεση με τόσο μεγάλη διεθνή απήχηση εμπεριέχει τόσο πολλές αρνητικές αναφορές για τη χώρα μας. Ωστόσο, τα προβλήματα πλέον δεν μπορούν να κρυφτούν και οι εξωραϊσμοί του μιντιακού συστήματος Μητσοτάκη δεν έχουν πλέον καμία απολύτως ισχύ…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece