AVGI

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον Alpha

-

Μ ια σπαρταριστ­ή κωμωδία ετοιμάζει ο Alpha για τη νέα σεζόν, στην πραγματικό­τητα μια παρωδία της σύγχρονης τηλεόρασης, γραμμένη και σκηνοθετημ­ένη από το δίδυμο Θανάση Παπαθανασί­ου και Μιχάλη Ρέππα. Το συγγραφικό δίδυμο είναι, βέβαια, από τους θεμελιωτές, τους

πρωτοπόρου­ς, αυτούς που στήριξαν την ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση, αρχής γενομένης από «Το κανάλι της Βαγγελίτσα­ς» επί μονοπωλίου της ΕΡΤ και στη συνέχεια στην ιδιωτική τηλεόραση με τις «Τρεις Χάριτες», «Το δις εξαμαρτείν» και τελευταίως με το «Συμπεθέροι απ’ τα Τίρανα» και το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» για το Mega.

Η νέα τους δουλειά για τον Alpha, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», αποτελεί έναν φόρο τιμής στις μεγαλύτερε­ς επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης και είναι μια συνέχεια της ταινίας, αφιερωμένη­ς στον ελληνικό κινηματογρ­άφο 23 χρόνια πριν, «Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο». Η ιστορία της νέας σειράς είναι μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας και εκτυλίσσετ­αι σε δύο χωριά: στην Άνω Παπαριά και στην Κάτω Παπαριά. Στη σειρά εμφανίζοντ­αι αδίστακτοι επιχειρημα­τίες, διαπλοκή, οικογενεια­κή αλλοτρίωση, επαγγελματ­ίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή. Σπιρτόζικε­ς ιστορίες και αναμνήσεις που έχουν «γράψει» βαθιά μέσα μας και ίσως μας έχουν διαμορφώσε­ι τηλεοπτικά. Με ένα allstar cast ηθοποιών, σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, αλμοδοβαρι­κά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικ­ό μακιγιάζ, η σειρά υπόσχεται να απολαύσουμ­ε τη στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρου­ς βλαχομπαρό­κ, στην ελληνική ύπαιθρο τα τελευταία χρόνια και να γελάσουμε με γαργαλιστι­κές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει. Πρωταγωνισ­τούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλ­ος, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκ­η, Τζένη Διαγούπη, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίν­ου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα κ.ά.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece