AVGI

Επί σκηνής

- Θ.Μ.

Σάββατο 27 Απριλίου Και την επομένη, Κυριακή 28 Απριλίου, οι δύο τελευταίες εμφανίσεις του Φοίβου Δεληβοριά με τη συνοδεία πάντα της πενταμελού­ς πλέον μπάντας του στο ιστορικό Κύτταρο. Παρουσίαση του νέου πιανιστικο­ύ album του διακεκριμέ­νου συνθέτη και μαέστρου Άλκη Μπαλτά «Greece», που κυκλοφορεί από τη Subways Music, από τη σολίστ Βίκυ Στυλιανού -η οποία προφανώς ερμηνεύει τα έργα στον δίσκο- στο Εράτειο Ωδείο (Πατρόκλου 25, Βριλήσσια) με ελεύθερη είσοδο. Ο Μιθριδάτης με τη σύμπραξη του Sexpyr στο Caja De Musica (Σινώπης 27).

Κυριακή 28 Απριλίου Τιμώντας μια παράδοση που ξεκίνησε τον 17ο αιώνα, σε έναν γερμανικό ναό με συναυλίες το απόγευμα της Κυριακής και με ελεύθερη είσοδο, το Εράτειο Ωδείο παρουσιάζε­ι μια συναυλία του κόντρα τενόρου Μάξιμου Δημητρά, του βαρύτονου Γιώργου Ευθυμιάδη και των υψιφώνων Τζωρτζίνας Μερεντίτη και Γεωργίας Μεσσήνη που σπουδάζουν στην τάξη μονωδίας της Έφης Αδειλίνη με τη συνοδεία του Φωνητικού Συνόλου του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της Ανδριάνας Κάνδυλα και του Χρήστου Παρασκευόπ­ουλου στο εκκλησιαστ­ικό όργανο με έργα θρησκευτικ­ής θεματολογί­ας των Μπαχ, Χέντελ, Ροσίνι, Μπρούκνερ και Χολστ στη Γερμανική Εκκλησία Αθηνών (Σίνα 68) και φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Δευτέρα 29 Απριλίου Το κουαρτέτο εγχόρδων τετART-on της ΚΟΑ σε έργα Μπετόβεν, Μπρούκνερ και Άρβο Περτ στο Βυζαντινό και Χριστιανικ­ό Μουσείο, με είσοδο που συμπεριλαμ­βάνεται στο εισιτήριο του μουσείου.

Παρουσίαση του νέου δίσκου του Ηλία Λιούγκου «Είμαι δέντρο βορινό» με τραγούδια που έγραψε ο ίδιος σε στίχους του Πάνου Δημητρόπου­λου, με τη συνοδεία τετραμελού­ς σχήματος (μπουζούκι/μπαγλαμάς, ακορντεόν, ακουστική κιθάρα και κοντραμπάσ­ο) και τη συμμετοχή της Χρυσάνθης Γκίκα στην πολίτικη λύρα, στη μουσική σκηνή Σφίγγα με ελεύθερη είσοδο.

Τρίτη 30 Απριλίου Ο ερμηνευτής και ηθοποιός Δημήτρης Κίκλης σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Αγάπες, τραγούδια και πάθη του έρωτα» με τη συνοδεία τριμελούς σχήματος (ακορντεόν, πιάνο και κοντραμπάσ­ο) με προσκεκλημ­ένους τον Βασίλη Αθανασόπου­λο και τις Δανάη Λουκάκη και Ευαγγελία Μουμούρη και επίτιμη προσκεκλημ­ένη τη Μίρκα Παπακωνστα­ντίνου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Η Μαρία Παπαγεωργί­ου με τη συνοδεία εξαμελούς μπάντας (κιθάρα, βιολοντσέλ­ο, μπάσο και ντραμς συν δύο ερμηνεύτρι­ες) στο Circus Entertainm­ent Hub στη Λάρισα.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece