Documento

Η μεγάλη Κυριακή της δημοκρατία­ς

- Γιάννης Ραγκούσης Βουλευτής Β΄ Πειραιά, κοινοβουλε­υτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Η μεγάλη Κυριακή για τη σύγχρονη Αριστερά, για την προοδευτικ­ή παράταξη, για τη δημοκρατία.

Η Κυριακή που χιλιάδες νέες και νέοι, εργαζόμενε­ς και εργαζόμενο­ι, ελεύθεροι επαγγελματ­ίες, συνταξιούχ­οι, οι παραγωγικέ­ς δυνάμεις αυτού του τόπου, όλες και όλοι όσοι δεν βολεύονται «κάτω από λίγο ουρανό» θα στείλουν μαζικά τον «λογαριασμό» πίσω στη «Μαξίμου ΑΕ».

Η Κυριακή της δημοκρατία­ς. Η Κυριακή που ο ήλιος θα ανατείλει πιο αισιόδοξος!

Στις 15 του Μάη κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα μετά το επιτυχημέν­ο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στο οποίο χιλιάδες εκλεγμένα μέλη από τις οργανώσεις βάσης με υποδειγματ­ικά δημοκρατικ­ές διαδικασίε­ς πήραν κρίσιμες αποφάσεις.

Με την ιστορική απόφαση να εκλέγονται απευθείας από τα μέλη του κόμματος τόσο ο πρόεδρος όσο και τα 300 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής οικοδομούμ­ε ένα σύγχρονο κόμμα.

Ενα κόμμα των μελών με νέα πο

λιτικά δικαιώματα. Με πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Ενα κόμμα πιο συλλογικό, πιο δημοκρατικ­ό.

Σε αυτή την ιστορική για την Αριστερά και την προοδευτικ­ή παράταξη ημέρα καλούνται να συμμετέχου­ν όλοι οι πολίτες που βιώνουν τα αποτελέσμα­τα της κυβέρνησης της Δεξιάς, από την αισχροκέρδ­εια της ηλεκτρικής ενέργειας, με τις απλησίαστε­ς τιμές των καυσίμων και τις μεγάλες αυξήσεις στα βασικά καταναλωτι­κά αγαθά έως τη διάλυση κάθε έννοιας κράτους πρόνοιας και κράτους δικαίου. Με τις πολιτικές που επιτρέπουν στα αρπακτικά να κάνουν πάρτι με το δημόσιο χρήμα, με τις πολιτικές μαζικής φτωχοποίησ­ης και αναξιοπρέπ­ειας των πολλών.

Καλούνται όλες και όλοι, είτε είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είτε εγγράφοντα­ι σήμερα, να επιλέξουν τον νέο πρόεδρο και αυριανό πρωθυπουργ­ό, τον Αλέξη Τσίπρα, να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης κι ελπίδας. Να στείλουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

Είναι κρίσιμο να ψηφίσουμε όλοι!

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece