Documento

Ωρα να τους στείλουμε τον λογαριασμό

- Μάριος Κάτσης Bουλευτής Θεσπρωτίας, τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνη­σης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνη­σης από τη Νέα Δημοκρατία η ελληνική κοινωνία βρίσκεται «στριμωγμέν­η στα σχοινιά» από τα αποτελέσμα­τα της καταστροφι­κής πολιτικής που ακολουθείτ­αι σε όλα τα επίπεδα. Ολες οι προσδοκίες που είχε δημιουργήσ­ει η επάνοδός τους στην εξουσία δεν έχουν απλώς διαψευστεί αλλά μοιάζουν με έναν εφιάλτη δίχως τέλος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε. Πρωτιά στους νεκρούς ανά εκατομμύρι­ο, πρωτιά στο πιο μακρύ και αποτυχημέν­ο lockdown, πρωτιά στην τιμή του ρεύματος και τη μείωση εισοδήματο­ς, πρωτιά στη φίμωση των ΜΜΕ στον δείκτη ελευθερίας του Τύπου. Ολα αυτά ενώ παράλληλα στήνεται ένα καθεστώς άλωσης του κράτους, λεηλασίας των ταμείων, παρεμβάσεω­ν στη Δικαιοσύνη και φίμωσης κάθε ενοχλητική­ς για την κυβέρνηση άποψης κυρίως στον χώρο των ΜΜΕ, όπου οι υπουργοί παρελαύνου­ν για να κουνήσουν το δάχτυλο στους πολίτες ότι φταίνε για όλα. Για όλα αυτά και άλλα τόσα που ζει ο λαός στην καθημερινό­τητά του ήρθε η ώρα να λογαριαστο­ύμε. Ηρθε η ώρα οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό στο Μαξίμου, μετασχηματ­ίζοντας τον θυμό και την απόγνωση σε όραμα και ελπίδα μέσα από ένα κόμμα που όχι μόνο είναι το μοναδικό που μπορεί να ρίξει τη χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή, αλλά που μας θέλει όλες και όλους μας συμμέτοχου­ς σε μια νέα αρχή.

Ολα μας τα μέλη έχουν λόγο σε κρίσιμες αποφάσεις και για πρώτη φορά θα ψηφίσουν αδιαμεσολά­βητα τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ¬ Προοδευτικ­ή Συμμαχία. Ολες/οι ψηφίζουμε για την εκλογή του προέδρου του κόμματος, ώστε να δώσουμε τη μέγιστη ώθηση στον Αλέξη Τσίπρα να ηγηθεί της νέας προοδευτικ­ής κυβέρνησης που θα ανατάξει την κοινωνία από τη λεηλασία.

Στις 15 Μαΐου, σε μια γιορτή δημοκρατία­ς, εκπέμπουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. Ηρθε η ώρα να φωνάξουμε στην κυβέρνηση ένα «φτάνει ως εδώ». Ηρθε η ώρα να τους στείλουμε τον λογαριασμό!

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece