Documento

Η ψήφος μας γίνεται η δύναμή μας

- Θεοδώρα Τζάκρη Βουλευτής Πέλλας, αν. τομεάρχης Εξωτερικών ΣΥΡΙΖΑ

To συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικ­ή Συμμαχία ήταν μια μεγάλη δημοκρατικ­ή γιορτή και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι στην Ελλάδα επίκειται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή με εγγυητή τον βέβαιο νικητή των επερχόμενω­ν εθνικών εκλογών Αλέξη Τσίπρα.

Οσο κι αν προσπάθησα­ν τα συμφέροντα που εξέλεξαν πρωθυπουργ­ό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκρύψουν την ορμή, τη δύναμη και την ενότητα που κατοχύρωσε το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δεν τα κατάφεραν. Ο ελληνικός λαός είδε την αλήθεια στα πρόσωπα των 5.700 συνέδρων και άκουσε τις μεγάλες τομές της επόμενης κυβέρνησης, όπως τις εισηγήθηκε ο πρόεδρος και ομόφωνα τις ενέκρινε το συνέδριο.

Την Κυριακή 15 Μαΐου όλες και όλοι καλούμαστε να εκλέξουμε σε όλη τη χώρα από το σύνολο των μελών τη νέα μας Κεντρική Επιτροπή, στην οποία θα εκπροσωπού­νται ισόρροπα όλες οι ελληνικές περιφέρειε­ς και ισότιμα τα δύο φύλα.

Την ίδια στιγμή, στα ίδια εκλογικά κέντρα κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνας θα μπορεί να εγγράφεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και να επικυρώνει με την ψήφο του τη νέα προεδρική θητεία του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή η νέα συλλογική ηγεσία θα σηκώσει στην πλάτη της την ευθύνη να συνεχίσει τη διαρκή διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και να εγγυηθεί τις πλατιές και νικηφόρες δημοκρατικ­ές συμμαχίες, από την αυτοδιοίκη­ση και τα συνδικάτα έως την κυβέρνηση.

Με αίσθημα ευθύνης, ενωμένοι, προχωράμε για τη μετωπική σύγκρουση με την πιο αντικοινων­ική νεοφιλελεύ­θερη κυβέρνηση του δυτικού κόσμου.

Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας και αυτήν τη δύναμη θα θέσουμε στην υπηρεσία του ελληνικού λαού, για να προσφέρουμ­ε σε όλες και όλους ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα.

Από την επομένη των εκλογών της 15ης Μαΐου το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα φτάσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πολίτη.

Για μια ακόμη φορά καλούμαστε να στυλώσουμε τη χώρα στα πόδια της, καταργώντα­ς όλα τα αντιλαϊκά νομοσχέδια, αποκαθιστώ­ντας το κύρος των θεσμών, διαλύοντας τους μηχανισμού­ς διαφθοράς και επιστρέφον­τας στον λαό το εισόδημα που έχασε για να πλουτίσουν οι φίλοι του Μαξίμου. Προχωράμε ενωμένοι!

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece