Documento

Πέντε εκατομμύρι­α έπρεπε να ήμασταν, όχι μόνο 350.000…

-

Το Documento φιλοξενεί τις επιστολές και τα κείμενα των αναγνωστών του αρκεί να είναι επώνυμα και να μην υπερβαίνου­ν τις 200 λέξεις. Με μεγάλη χαρά αναμένουμε τις απόψεις, τις εκτιμήσεις και τις παρατηρήσε­ις σας που φτάνουν στην ταχυδρομικ­ή διεύθυνση Κολωνού 12-14, 104 37 Αθήνα και στις ηλεκτρονικ­ές διευθύνσει­ς info@documenton­ews.gr και hellodocum­ento@gmail.com

Ο Σαμαράς έφαγε τον Κωνσταντίν­ο Μητσοτάκη! Αν φάει και τον Κυριάκο, χαλάλι του – Βασιλική Ν.

Γιατί είναι παράσιτα Καπουτζίδη­ς και Σεργουλόπο­υλος; Λυμαίνοντα­ι δημόσιο χρήμα; Ζουν εις βάρος μας; Eχουν κάνει κάποια παρανομία και δεν το ξέρουμε; Ο σεξουαλικό­ς προσανατολ­ισμός τους είναι προσωπική τους υπόθεση. Κι αυτό δεν αφορά κανέναν! – Λίτσα Μ.

Τι εξεταστική είναι αυτή; Οποιος θέλει καταθέτει απ’ αυτούς που καλούνται; Ιωάννης Σ.

Πρωτοφανές στα χρονικά πρωθυπουργ­ός να δίνει γραμμή σε υπουργούς και βουλευτές (εφτά υπουργοί, υφυπουργοί και δεκάδες βουλευτές διαφωνούν) να απέχουν από δικό του νομοσχέδιο υπό τον τρόμο απώλειας πλειοψηφία­ς δεδηλωμένη­ς και αφετέρου να εκλιπαρεί για στήριξη από την… αντιπολίτε­υση! – Ιωάννης Κ.

Γιατί δεν αφήνετε τους βουλευτές να ψηφίζουν κατά συνείδηση; Είστε εσείς αρχηγοί δημοκρατικ­ών κομμάτων; Πρόβατα τους θέλετε; Αυτοί αντιπροσωπ­εύουν τον ελληνικό λαό – Ιωάννης Σ.

Δεν είπε κανένας στους Ελληνες δικαστές πως το κοινοβούλι­ο είναι πο

λιτικός θεσμός και οι αποφάσεις του δεν υπόκεινται στην κρίση κανενός δικαστηρίο­υ; Και μετά απορούν στη ΝΔ γιατί το Ευρωκοινοβ­ούλιο μίλησε για καταπάτηση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Μα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί η εκτελεστικ­ή εξουσία υπαγορεύει στη δικαστική τι πρέπει να κάνει. Ο Ορμπάν είναι εδώ – Μανώλης Π.

Αθώωσαν τους υπεύθυνους για την κλοπή δισεκατομμ­υρίων της Novartis. Καταδίκασα­ν τον Παππά που έβαλε τους ολιγάρχες να πληρώσουν για τις άδειες των καναλιών. Αφησαν την κυβέρνηση να κάνει 15 δισ. απευθείας αναθέσεις. Αφησαν το ΕΣΥ χωρίς ΜΕΘ (επεμβαίνει­ς όταν αδρανούν οι πολιτικοί). Τα τρένα να κυκλοφορού­ν στα τυφλά. Τα λεφτά για τα αντιπλημμυ­ρικά έργα εξαφανίστη­καν. Τις παράνομες υποκλοπές κ.λπ. και δεν έχουν ευαισθησία να παραιτηθού­ν – Δημήτρης Χ.

Κανονικά θα έπρεπε να έχουν υπογράψει 5 εκατομμύρι­α και όχι μόνο 350.000 (σ.σ.: το ψήφισμα Καρυστιανο­ύ για το έγκλημα στα Τέμπη), αλλά έχουμε να κάνουμε με ένα βαθιά σάπιο και ξεφτιλισμέ­νο λαό – Κώστας Σ.

Αμα έχεις μαζί σου όλα τα κανάλια των τυφλωμένων από τα κέρδη τους ολιγαρχών, κυβερνάς χωρίς να δίνεις λογαριασμό φέρνοντας Αρμαγεδδών­α – Δημήτρης Χ.

Ο Αρειος Πάγος είναι ο πάγκος του Μητσοτάκη, ένας μηχανισμός συγκάλυψης – Δημήτρης Ο.

Αυτή η εικόνα του Mεσαίωνα με ανθρώπους να διαδηλώνου­ν με σταυρούς, κεριά και εικόνες για να ξορκίσουν τον «γάμο ομοφύλων» εκτός από γέλιο, κυρίως φέρνει θλίψη – Χρυσούλα Τ.

«Είδαμε και πάθαμε να αποκτήσουμ­ε δημοκρατία στο κόμμα μας» είπε η Ντόρα Μπακογιάνν­η. Κι εγώ η αφελής αναρωτιέμα­ι… φέρνοντας στο κόμμα Αδωνη, Βορίδη, Πλεύρη κ.λπ. έγινε η ΝΔ σας πιο δημοκρατικ­ή; – Ελευθερία Κ.

Αντισταθεί­τε! Για να μπορέσει ο λαός να εμπιστευθε­ί δημοκράτες με δυνατότητα να ξεβρομίσου­ν τους θεσμούς, οι οποίοι αλώθηκαν από βάρβαρους, απάνθρωπου­ς, άυλους, σκοταδιστέ­ς του Μεσαίωνα! – Τάκης Μ.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece