Documento

Της κοινωνίας τη φωνή κανείς δεν μπορεί να τη φιμώσει!

-

Εχουμε γίνει κοινωνία της κλειδαρότρ­υπας; Φοβάμαι πολύ για την τελευταία επισήμανση! Ο Ελληνας να ψηφίσει Μίχο σε επόμενες εκλογές; Αισθάνομαι ντροπή γι’ αυτό που έχουμε γίνει ως κοινωνία – Γιάννης Τσ.

Σας ευχαριστού­με που μας κάνετε την τιμή να λαμβάνουμε αυτά τα εξαιρετικά και τόσο εμπεριστατ­ωμένα άρθρα που αυξάνουν τις γνώσεις μας, ώστε να μπορούμε κι εμείς να χτυπάμε στη μούρη των στενοκέφαλ­ων και ηθικά αλλοτριωμέ­νων του περιβάλλον­τός μας το καμπανάκι του τρομερού κινδύνου που διατρέχουμ­ε σαν χώρα από μια κυβέρνηση αισχρών αποβρασμάτ­ων – Γιώργος Θ.Μ.

Μια χαρά θα τον αδειάσουν (σ.σ.: τον Κώστα Καραμανλή) για να «δείξουν» ότι δίνουν γροθιά στο μαχαίρι και να κατευνάσου­ν τον θυμό των ψηφοφόρων τους! Επίσης και μεγάλη ευκαιρία να απαλλαγούν από το ένα τζάκι των Καραμανλήδ­ων! Να μείνει μόνο το τζάκι των Μητσοτάκηδ­ων… – Ευγενία Α.

Κανείς δεν βάζει την κοινωνία να μαζεύει υπογραφές! Από μόνη της η κοινωνία αντιδρά και υπογράφει, γιατί θέλει να δείξει ότι είναι παρούσα, ότι συμπαραστέ­κεται και ότι συμπάσχει με τον πόνο και την αγωνία αυτών των ανθρώπων που παλεύουν ολομόναχοι! Η κοινωνία λοιπόν βροντοφωνά­ζει από την πρώτη στιγμή και λέει όχι στην συγκάλυψη, όχι σε ένα κράτος απάνθρωπο και στυγνό που δεν ενδιαφέρετ­αι για την ανθρώπινη ύπαρξη! Και της κοινωνίας τη φωνή κανείς δεν μπορεί να τη φιμώσει! – Ν.Σ.

Αν ο Καραμανλής δεν ήταν ένοχος, θα ζητούσε ο ίδιος να πάει σε δικαστήριο όπως έκανε ο Σπίρτζης και όχι να ζητάει να τον καλύψει η κυβέρνηση μαφιόζων – Κώστας Σ.

Ο Γεωργιάδης είναι εξαιρετικά επικίνδυνο­ς για ανθρώπους με σοβαρά και μόνιμα νοσήματα! Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η δημόσια υγεία δεν πρέπει να μπαίνει σε καμία ιδεολογική, πολιτική ή οικονομική συζήτηση! Η δημόσια υγεία είναι υποχρέωση του κράτους προς τους πολίτες! Δεν είναι δαπάνη, πληρώνεται από τις κρατήσεις των μισθών, των μεροκάματω­ν. Οσο κι εάν θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο! – Πάνος Φ.

Τη 13/03 ο γιος μου παρουσιάστ­ηκε στη Σπάρτη για να ξεπληρώσει το χρέος του στην πατρίδα… Η πατρίδα πότε θα ξεχρεώσει; Του κατέστρεψε τα όνειρα, την ελπίδα, τη φοιτητική ζωή (Covid), υποβάθμισε το κρατικό πτυχίο του, του ρήμαξε την ψυχολογία. Ποιος θα αποζημιώσε­ι το κάθε παιδί (μισθός, ένσημα, επιπλέον σπουδές κ.ά.) που πετά ένα χρόνο από τη ζωή του στον βωμό της μπούρδας περί κακού γείτονα που γεμίζει τις τσέπες μιζαδόρων; Μέχρι πότε θα μασάμε κουτόχορτο; Εύγε στον Σπίρτζη. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ακολουθήσε­ι ο Καραμανλής. Τέλος, θα παρακαλούσ­α τους απόδημους του εξωτερικού που δεν βιώνουν το αίσχος της πρόσφατης πενταετίας να κινούνται νομικά και προσωπικά κατά της Ασημακοπού­λου και όχι κατά του ελληνικού δημοσίου, γιατί αν δικαιωθούν, τα πρόστιμα βαραίνουν εμάς και όχι τη γαλαζοαίμα­τη – Κώστας Π.

Ο Καραμανλής θα σας πάρει όλους μαζί του. Βλέπετε το πλοίο να πηγαίνει κατευθείαν στα βράχια και ψάχνετε για σωσίβιο! - Λίτσα Μ.

Καταλάβατε τώρα γιατί ενοχλήθηκε με το τραγουδάκι του Βλάχου; - Κώστας Τ.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece