Kathimerini Greek

Επιταχύνει από την αρχή ο ΠΑΟ

-

Οργασμός εξελίξεων στον Παναθηναϊκ­ό! Η άφιξη του Τελάντερ στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, το κλείσιμο συμφωνίας με τον Σέρχιο Σάντσεθ και η αναμονή του στην Ελλάδα, η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Λουκ Στιλ, η συνέπεια και το κέφι που δείχνει ο Μίκαελ Εσιέν από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την πράσινη φανέλα, η επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασ­ίας και η αυξημένη κίνηση στα διαρκείας, έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο της προσμονής στα ύψη και γεννούν εν όψει της νέας περιόδου προσδοκίες μεγαλύτερε­ς σε σχέση με κάθε άλλη φορά την τελευταία πενταετία!

Η αρχή έγινε με τη μεταγραφή του Ράσμους Τελάντερ. Ο 23χρονος στόπερ αποκτήθηκε από την Ααλμποργκ με υπόδειξη του Ρενέ Χένρικσεν και έφτασε χθες στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή τετραετούς (πιθανώς 3+1) συμβολαίου. Θα επιστρέψει στη Δανία και θα ενσωματωθε­ί με την ομάδα τις επόμενες ημέρες, για να ξεκινήσει προετοιμασ­ία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Ηρθα για έναν μεγάλο σύλλογο που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ και έχει θερ- μούς οπαδούς. Εννοείται ότι μίλησα με τον Χένρικσεν. Θεωρείται μεγάλος παίκτης στη χώρα μου και με έχει ενημερώσει» δήλωσε ο Τελάντερ με την άφιξή του στην Αθήνα. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσε­ι σήμερα ή αύριο και ο Σέρχιο Σάντσεθ, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία!

Δηλώσεις έκανε και ο Λουκ Στιλ. Ο λόγος; Να εκφράσει την ικανοποίησ­ή του για τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2018: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μη μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη "σύνδεση" με τον Παναθηναϊκ­ό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν... κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένω­ς συνηθίζοντ­αι. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ».

Η επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασ­ίας έγινε χθες, με τον Μάικλ Εσιέν να δίνει από την Κυριακή το «παρών» στο Κορωπί, μονίμως χαμογελαστ­ός και με όρεξη για δουλειά. Ο Γκανέζος άσος θα περάσει από εργομετρικ­ές εξετάσεις την Πέμπτη και όπως δήλωσε, είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να βρεθεί σύντομα σε καλή κατάσταση. Η πρώτη ημέρα ήταν χαλαρή, αλλά από σήμερα ανεβαίνουν οι ρυθμοί με διπλή προπόνηση.

• Τέσσερα εκατ. ευρώ ζήτησε ο Παναθηναϊκ­ός από την Αντερλεχτ για τον Καρέλη, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ. Αναφορές γίνονται και για ενδιαφέρον της Λα Κορούνια για τον Κουτρουμπή.

• Λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, δόθηκε παράταση δέκα ημερών (μέχρι την επόμενη Παρασκευή) στους παλαιούς κατόχους για την ανανέωση των καρτών διαρκείας.

Αφίχθη ο Τελάντερ, έτοιμος για υπογραφές ο Σάντσεθ, ανανέωσε και ο Στιλ - Ικανοποίησ­η και παράταση για τα διαρκείας.

 ??  ?? Ο Λουκ Στιλ συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκ­ό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Ο Λουκ Στιλ συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκ­ό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece