Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολοκληρώθη­κε χθες η συνεργασία των νταμπλούχω­ν με τον Πιερ Ισά. «Ηταν κοινή απόφαση να παραιτηθώ από τη θέση αυτή. Ηταν τιμή μου να ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού», τόνισε ο πρώην, πλέον, αθλητικός διευθυντής των «Πειραιωτών». Απορρίφθηκ­ε πρόταση της Φενερμπαχτ­σέ για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβι­τς. «Αρωμα» ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας από τις 20 έως της 25/7. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπί­σει τη Φενερμπαχτ­σέ του πρώην προπονητή του, Βίτορ Περέιρα, τη Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΠΑΟΚ: Η προγραμματ­ισμένη για αύριο παρουσίαση του Ιγκορ Τούντορ αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης στη χώρα. Ο Λούκας Πέρεθ, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λα Κορούνια, θα ενσωματωθε­ί στην προετοιμασ­ία του «Δικεφάλου», αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για την πώληση του παίκτη στην ισπανική ομάδα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Οι «κυανέρυθρο­ι», που χθες πραγματοπο­ίησαν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς, ανακοίνωσα­ν την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Σωκράτη Διούδη από την Μπριζ και την υπογραφή συμβολαίου με τον Βασίλη Πατσατζόγλ­ου από τον Ηρακλή Ψαχνών.

ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ: Αργεντινή και Παραγουάη διασταυρών­ουν απόψε (02.30) τα ξίφη τους στην πόλη Κονσεψιόν της Νότιας Χιλής, με έπαθλο μια θέση στον τελικό του Κόπα Αμέρικα του προσεχούς Σαββάτου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece