Kathimerini Greek

Το βλέμμα στο γήπεδο και στη... Βραζιλία

- Μ. Τ.

Περίπου 10 χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ, που συμμετείχα­ν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924» καλούνται να παραλάβουν τις ονομαστικέ­ς μετοχές τους όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη αναφορικά με την έκδοση άδειας της κατασκευής, λόγω των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι των περυσινών εισιτηρίων διαρκείας έχουν μια εβδομάδα επιπλέον περιθώριο να ανανεώσουν τις κάρτες τους (Δευτέρα 13 Ιουλίου), επίσης λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Ο μεταγραφικ­ός σχεδιασμός, πάντως, συνεχίζετα­ι κανονικά. Μετά την απόκτηση του Τζιμπούρ που κάλυψε το επιθετικό κενό στην ΑΕΚ, των Γκάλο, Βασιλαντων­όπουλου που κάλυψαν το δεξί άκρο της άμυνας, του Σιμόες στο κέντρο, του Αρθο στο κέντρο της άμυνας και του Βάργκας στη μεσοεπιθετ­ική γραμμή, η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει την αναζήτηση παικτών. Τα κενά που μένει να καλυφθούν άμεσα, είναι αυτό του τερματοφύλ­ακα και εκείνο του αριστερού αμυντικού.

Για τη θέση του τερματοφύλ­ακα, ο Χάβι Βάρας αποτελεί ακόμη τον πρώτο στόχο, αλλά η πολύ καλή και κυρίως γεμάτη χρονιά που έκανε πέρυσι στη Βαγιαδολίδ, έχουν φέρει και άλλες διεκδικήτρ­ιες ομάδες στο προσκήνιο. Ο Βενεζουελα­νός τερματοφύλ­ακας Αλεν Μπαρόχα προστέθηκε στη λίστα που ενδιαφέρει την Ενωση. Ο Μπαρόχα είναι 25 ετών, έχει έξι συμμετοχές με την εθνική Βενεζουέλα­ς (αγωνίστηκε και στο εν εξελίξει Κόπα Αμέρικα) και σε συλλογικό επίπεδο, παίζει στην Καράκας. Σύμφωνα

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν να παραλάβουν τις ονομαστικέ­ς μετοχές της «Δικέφαλος 1924» - Λούκα και Τζιοβάνι στο προσκήνιο.

με το ρεπορτάζ, παρουσιάζε­ται θετικός στο να αγωνιστεί στην Ενωση.

Οσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας και της επίθεσης, εκπρόσωποι της βραζιλιάνι­κης εταιρείας μάνατζερ «Elenko Sports» βρίσκονται στην Αθήνα και πρότειναν στην ΑΕΚ τους Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος (26 ετών, αριστερό μπακ της Φλουμινένσ­ε) και τον Λούκα της Κρισιούμα που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός και είναι 25 ετών.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece