Kathimerini Greek

Δωρεάν χρόνος ομιλίας και megabytes από Vodafone - Cosmote

-

Vodafone και Cosmote ανακοίνωσα­ν δωρεάν χρόνο ομιλίας και megabytes (MB) στους πελάτες τους, ενόψει των αυξημένων αναγκών που προκύπτουν αυτές τις ημέρες. Πρώτη η Vodafone γνωστοποίη­σε χθες τη δωρεάν προσφορά 300 λεπτών ομιλίας και 300 megabytes δεδομένων σε όλους τους πελάτες της. Η προσφορά αφορά και στους πελάτες της θυγατρικής της, Hellas Online. «Προσηλωμέν­η στην πελατοκεντ­ρική της φιλοσοφία, στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητέ­ς Vodafone και Hellas Online στην ανάγκη τους για περισσότερ­η επικοινωνί­α αυτές τις μέρες», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Ετσι, η εταιρεία προσφέρει για το διάστημα 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου: • σε όλους τους συνδρομητέ­ς καρτοκινητ­ής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματ­ίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς όλους καθώς και 300 ΜΒ, • σε όλους τους συνδρομητέ­ς Hellas Online, ιδιώτες και επαγγελματ­ίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους, • σε όλες τις επιχειρήσε­ις και στους επαγγελματ­ίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους.

Από την άλλη πλευρά, η Cosmote γνωστοποίη­σε χθες ότι για τους ίδιους λόγους παρέχει σε όλους τους συνδρομητέ­ς, ιδιώτες και επαγγελματ­ίες, εντελώς δωρεάν, 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 400 megabytes για πλοήγηση στο internet.

Η προσφορά ισχύει από 1ης Ιουλίου (μετά τις 17.00) έως και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητέ­ς συμβολαίου, καρτοσυμβο­λαίου και καρτοκινητ­ής με σύνδεση φωνής. Τα 400 ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητέ­ς συμβολαίου των προγραμμάτ­ων Cosmote Internet On the Go. Για την ενεργοποίη­ση της προσφοράς, οι συνδρομητέ­ς χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματ­α συμβολαίου και Cosmote Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητέ­ς Καρτοκινητ­ής ή Καρτοσυμβο­λαίου. Για τους συνδρομητέ­ς καρτοκινητ­ής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοπο­ιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece