Kathimerini Greek

Στην Ισπανία ο ΠΑΟ για Σάντσεθ

Βόκολος και Φύσσας ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για να συναντήσου­ν τον Ισπανό που ζήτησε μικρή διορία.

-

Τις επόμενες 24 ώρες θα γίνει γνωστό εάν ο Σέρχιο Σάντσεθ θα απαντήσει με ένα «ΝΑΙ» ή ένα «ΟΧΙ» στην πρόταση του Παναθηναϊκ­ού. Ο Ισπανός αμυντικός πήγε από τη Μάλαγα στη Βαρκελώνη για να συναντήσει εκεί τους Βόκολο και Φύσσα που έκαναν ταξίδι – αστραπή στην Ισπανία για να του εξηγήσουν την κατάσταση στη χώρα μας μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, που είναι φυσικό να τον προβληματί­ζουν. Ο ίδιος ένιωσε κολακευμέν­ος από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και άκουσε με προσοχή όλες τις εγγυήσεις για το συμβόλαιό του και την ποιότητα της ζωής που θα έχει στην Αθήνα ακόμα και αν διαμορφωθε­ί ένα πιο δύσκολο τοπίο.

Αν και έγινε σαφές ότι, ανεξαρτήτω­ς πολιτικών εξελίξεων, τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του θα καταβάλλον­ται σε ξένη τράπεζα και σε ευρώ, όπως και ότι το πρότζεκτ για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστ­ικής ομάδας δεν πρόκειται να ανατραπεί, ο Σάντσεθ ζήτησε προθεσμία 2-3 ημερών για να δώσει την τελική του απάντηση. Υπήρχε προφορική συμφωνία από την περασμένη Παρασκευή, αλλά οι εξελίξεις πρόλαβαν τις υπογραφές και περιέπλεξα­ν την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκ­ός ξαναμπαίνε­ι στη διαδικασία επεξεργασί­ας εναλλακτικ­ών λύσεων για την περίπτωση αρνητικής απάντησης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει αισιοδοξία για το «ΝΑΙ» του Ισπανού που θα κλείσει οριστικά το θέμα.

• Στο 1,75 εκατ. ευρώ μπορεί να φτάσει ετησίως το συμβόλαιο του Μίκαελ Εσιέν εάν επιτευχθού­ν όλοι οι στόχοι που προβλέπει. Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Γκάνας, οι πάγιες απολαβές του είναι 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχουν πολλά μπόνους: 100 χιλ. ευρώ εάν παίξει στο 60% των αγώνων, 150 χιλ. σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήμα­τος, 50 χιλ. του Κυπέλλου, 150 χιλ. σε περίπτωση πρόκρισης στους ομί- λους του Τσάμπιονς Λιγκ και 100 χιλ. ευρώ για συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

• Ατομικό πρόγραμμα για 2-3 μέρες ακόμα θα ακολουθήσε­ι ο Στιλ λόγω της οξείας οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί. Με ειδικό πρόγραμμα θα γυμνάζεται μέχρι νεωτέρας και ο Εσιέν, ώστε να μην επιβαρύνει τον προσαγωγό του. Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσου­ν αύριο για την Ολλανδία όπου θα κάνουν μέχρι τις 12 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασ­ίας τους, με πρώτο φιλικό αυτό της Κυριακής με την Αρνεμ.

 ??  ?? Ο Παναθηναϊκ­ός μπαίνει στη διαδικασία επεξεργασί­ας εναλλακτικ­ών λύσεων, σε περίπτωση που ο Σάντσεθ απαντήσει αρνητικά.
Ο Παναθηναϊκ­ός μπαίνει στη διαδικασία επεξεργασί­ας εναλλακτικ­ών λύσεων, σε περίπτωση που ο Σάντσεθ απαντήσει αρνητικά.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece