Kathimerini Greek

Διπλό «χτύπημα» της ΑΕΚ με Τζιοβάνι, Ανδρεόπουλ­ο

- Μ. Τ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνο­υ αριστερού μπακ Τζιοβάνι Παλμιέρι ντος Σάντος βρίσκεται η ΑΕΚ, θέλοντας να ολοκληρώσε­ι τις μεταγραφές της στην αμυντική γραμμή. Ο Τζιοβάνι, που αγωνιζόταν στη Φλουμινένσ­ε, είναι 26 ετών και είναι επιθετικογ­ενής αμυντικός, ο οποίος συμβάλλει πολύ και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Οι πληροφορίε­ς κάνουν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με την εταιρεία μάνατζερ που διαχειρίζε­ται τα δικαιώματα του ποδοσφαιρι­στή και μένουν τυπικές λεπτομέρει­ες που αφορούν κυρίως στα ποσοστά μεταπώληση­ς του παίκτη.

Παράλληλα, ο αμυντικός της Κέρκυρας Κυριάκος Ανδρεόπουλ­ος είναι επίσης πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Για τον ποδοσφαιρι­στή ενδιαφέρθη­κε και ο Ολυμπιακός, ωστόσο επιθυμία του ίδιου ήταν να αγωνιστεί με τα «κιτρινόμαυ­ρα», ευχαριστών­τας την ίδια ώρα τον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον του.

Οσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλ­ακα, στη λίστα των Χάβι Βάρας και Αλεν Μπαρόχα, προστέθηκε και ο Ολλανδός Ρόμπιν Ρούιτερ. Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Ρούιτερ αποτελεί στόχο και του ΠΑΟΚ. Ο Ρούιτερ έχει συμβόλαιο με την Ουτρέχτη μέχρι το καλοκαίρι του 2017, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του πρέπει να ικανοποιηθ­εί οικονομικά για να παραχωρηθε­ί. Αυτό το δεδομένο περιορίζει αρκετά τις πιθανότητε­ς απόκτησής του από την ΑΕΚ.

Στον φιλικό αγώνα με τη Σεβίλλη στις 8 Αυγούστου θα γίνουν τα αποκαλυπτή­ρια της νέας φανέλας, μετά τη συμφωνία της Ενωσης με τη Νike για τα επόμενα τρία χρόνια.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece