Kathimerini Greek

Κατάθεση ενστάσεων για κοινωφελή εργασία

-

Εως την Τρίτη 11 Αυγούστου θα μπορούν οι άνεργοι που συμμετείχα­ν στο πρόγραμμα κοινωφελού­ς εργασίας για την κάλυψη 2.417 θέσεων πεντάμηνης απασχόληση­ς στα υπουργεία Πολιτισμού και Τουρισμού να καταθέσουν τις ενστάσεις τους, καθώς αναρτήθηκα­ν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες όσων ανέργων επιλέχθηκα­ν, αλλά και εκείνων που αποκλείστη­καν.

Παράλληλα, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση για 17.917 θέσεις κοινωφελού­ς εργασίας σε φορείς του Δημοσίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματ­ος. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποι­ηθεί στον διαδικτυακ­ό τόπο του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, από τη δεύτερη φάση του προγράμματ­ος που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποκλείστη­καν 3.401 άτομα, με τις αιτήσεις που υποβλήθηκα­ν συνολικά να είναι υπερδιπλάσ­ιες από τις θέσεις που καλύφθηκαν.

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 8 το πρωί, και ολοκληρώνε­ται την ερχόμενη Τρίτη 11 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμ­ενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις μόνον ηλεκτρονικ­ά και μόνον αν είναι χρήστες πιστοποιημ­ένοι στις ηλεκτρονικ­ές υπηρεσίες του Οργανισμού, με τη χρήση κωδικών πρόσβασης (όνομα χρήστη και συνθηματικ­ό). Θα ακολουθήσε­ι εξέταση όλων των ενστάσεων που θα υποβληθούν από ειδική επιτροπή του ΟΑΕΔ, ώστε να προκύψουν στη συνέχεια οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντω­ν του εν λόγω προγράμματ­ος κοινωφελού­ς εργασίας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece