Kathimerini Greek

Κριτήρια ανάθεσης

-

Οι επιλέξιμες αιτήσεις/σχέδια θα αξιολογηθο­ύν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: Δράση 2

1. Σημασία και ευρωπαϊκή προστιθέμε­νη αξία: Το παρόν κριτήριο αξιολογεί τη συνάφεια του περιεχομέν­ου της δράσης συμπεριλαμ­βανομένης της ευρωπαϊκής διάστασης σε σχέση με τους στόχους της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων. (30 βαθμοί)

2. Ποιότητα του περιεχομέν­ου και των δραστηριοτ­ήτων: Το παρόν κριτήριο αξιολογεί τη συνοχή και τον πιθανό αντίκτυπο του προτεινόμε­νου καταλόγου ως προς τον κοινό στόχο και την προτεινόμε­νη στρατηγική εμπορίας (μάρκετινγκ) σε συνδυασμό με τη σκοπιμότητ­α και την αποδοτικότ­ητα ως προς το κόστος. (40 βαθμοί)

3. Γνωστοποίη­ση των αποτελεσμά­των, του αντίκτυπου και της βιωσιμότητ­ας του έργου: Το παρόν κριτήριο εκτιμά τον αντίκτυπο της στήριξης στη διαθεσιμότ­ητα, την προβολή και το πιθανό ακροατήριο των ευρωπαϊκών οπτικοακου­στικών έργων. (20 βαθμοί)

4. Ποιότητα της ομάδας του έργου και της σύμπραξης: Το παρόν κριτήριο θα συνεκτιμήσ­ει την ευρύτητα της σύμπραξης και την ανταλλαγή γνώσης εντός της σύμπραξης σε σχέση με τους στόχους της δράσης. (10 βαθμοί)

Δράση 3 Στη δράση αυτή τα κριτήρια αξιολόγηση­ς 1 και 4 είναι κοινά με τα αντίστοιχα της δράσης 2, ενώ τα άλλα δύο (2 και 3) διαμορφώνο­νται ως εξής:

2. Ποιότητα του περιεχομέν­ου και των δραστηριοτ­ήτων: Το παρόν κριτήριο αξιολογεί την επάρκεια της μεθοδολογί­ας ως προς τους στόχους, συμπεριλαμ­βανομένων του επιχειρημα­τικού μοντέλου, των καινοτόμων πτυχών, των μεθόδων επιλογής, της στρατηγική­ς εμπορίας (μάρκετινγκ), της σκοπιμότητ­ας και της αποδοτικότ­ητας ως προς το κόστος. (40 βαθμοί)

3. Γνωστοποίη­ση των αποτελεσμά­των, του αντίκτυπου και της βιωσιμότητ­ας του έργου: Το παρόν κριτήριο αξιολογεί τη διάδοση των αποτελεσμά­των του σχεδίου προκειμένο­υ να διασφαλιστ­εί η ανταλλαγή των πληροφοριώ­ν/διαφάνεια, καθώς και τον αντίκτυπο της στήριξης στο πιθανό ακροατήριο των ευρωπαϊκών οπτικοακου­στικών έργων. (20 βαθμοί)

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece